13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAluminiştii şi-au definitivat programul de pregătire

Aluminiştii şi-au definitivat programul de pregătire

Oficialii divizionarei secunde ALRO Slatina au definitivat programul de pregătire pentru partea a doua a campionatului, elevii lui Daniel Mogoşanu urmând să susţină un cantonament în Antalya şi destule partide amicale, astfel încât mecanismul să fie reglat pentru un retur reuşit.
Aluminiştii se vor reuni pe 16 ianuarie, două zile mai târziu se vor deplasa la Craiova, pentru efectuarea vizitei medicale, iar la sfârşitul săptămânii vor susţine un prim test. „Pe 20 sau 21 ianuarie, vineri sau sâmbătă, nu e bătut în cuie, am vorbit de principiu cu FC Caracal să facem un joc. Rămâne să stabilim săptămâna următoare unde se joacă“, a spus, pentru olttv.ro, preşedintele grupării, Jean Niţulescu. Înaintea plecării în Antalya, la Belek, Gabi Precup şi compania vor mai disputa un amical, pe 28 ianuarie, pe stadionul „Metalurgistul“, cu Sportul Vişina Nouă, de la ora 11.00.

„Ploaie“ de teste în partea a doua a pregătirii

Daniel Mogoşanu şi elevii săi vor pleca cu avionul spre Antalya, unde se vor pregăti în intervalul 30 ianuarie – 10 februarie, cartierul general al oltenilor fiind hotelul Arcadia din Belek. Aluminiştii vor beneficia de terenuri excelente, propice acumulărilor fizice, dar mai ales pentru „reglajele“ tehnico-tactice, având în program trei jocuri amicale.
„Pe 30 ianuarie va avea loc primul antrenament acolo, iar în zilele de 1-6 februarie se vor face două antrenamente pe zi, pe terenurile de la Belek. Antrenamentele de dimineaţă se bazează pe forţă şi pregătire fizică, iar cele de după-amiază, pe pregătire tactică, cu mingea“, a precizat preşedintele Jean Niţulescu.
„În zilele de 7, 8 şi 9 februarie vom avea jocuri amicale. Urmează ca în perioada viitoare să ştim echipele cu care vom juca. Până pe 15 ianuarie se vor stabili aceste lucruri“, a completat conducătorul oltean.
La revenirea în ţară, ALRO va disputa alte patru meciuri de verificare. Gruparea de pe malul Oltului va susţine o „dublă“ cu CSM Vâlcea, pe 18 februarie (în deplasare) şi 22 februarie (pe teren propriu), şi una cu FC Caracal, pe 26 şi 28 februarie, ordinea nefiind decisă momentan. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS