14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia a revenit la pregătire

Energia a revenit la pregătire

Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Târgu Jiu, s-a reunit după Crăciun, în efectiv redus, pentru a pregăti sezonul de primăvară. Mihai Păiuş este la lotul naţional al României, Alexandru Asoltanei şi Paul Giotoiu sunt accidentaţi, la antrenamentele grupării gorjene fiind prezenţi 14 jucători: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Apolzan, Geică, Mledenciu, Mazilu, A. Popescu, Enache, Ilieş, Mocanu, V. Popescu, Şandru şi Udriştoiu. „Mihai Păiuş este la lotul naţional, iar Asoltanei este la Târgu Jiu, accidentat. S-a accidentat la lotul naţional, acum face un tratament şi pe 2 ianuarie ar trebui să plece înapoi la lot. Are probleme la inghinali şi noi trebuie să-l tratăm. Acesta este lotul şi cu el vom continua şi în restul campionatului“, a afirmat tehnicianul Liviu Andrieş.
Handbaliştii gorjeni se pregătesc în Parcul Central din Târgu Jiu şi doar din 5 ianuarie se intră în sală. „Dimineaţa se aleargă în jur de 10 – 12 kilometri, iar după-amiaza cam opt kilometri. Nici unul dintre ei nu a venit cu probleme de greutate, poate 1-2 kilograme au luat, dar le vom da repede jos. Pauza a fost foarte scurtă, dar nu avem ce face pentru că avem mult de muncă. Ultimele două jocuri rămase din tur trebuie să le câştigăm neapărat pentru că urmează după trei jocuri foarte grele plus meciurile cu Benfica şi ne va fi foarte greu“, a spus Andrieş.
Jucătorii vor primi liber pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, pe 10 ianuarie este programată vizita medicală la Craiova cu un joc de verificare, iar pe 13 și 14 ianuarie, Energia dispută un turneu de verificare la Timişoara, alături de Poli, HC Caraş-Severin şi „U“ Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS