13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaruri pentru toţi pandurii

Daruri pentru toţi pandurii

Clubul Pandurii Târgu Jiu a împărţit cadouri tuturor grupelor de copii şi juniori, eveniment la care a participat şi căpitanul Mihai Pintilii

Circa 200 de copii s-au prezentat în Ajunul Crăciunului la Stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu pentru a primi darurile de Moş Crăciun din partea clubului Pandurii: un calendar cu echipa de Liga 1 şi o plasă de dulciuri. La eveniment au luat parte şi trei dintre componenţii echipei de prima ligă, Mihai Pintilii, Florin Popete şi Ionuţ Tătaru, alături de oficiali ai clubului. Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, le-a dat cea mai bună veste micuţilor fotbalişti, și anume că de la anul se vor muta în casă nouă. „Cel mai frumos cadou pe care Moşul vi-l aduce este noul sediu al Centrului de Copii şi Juniori. Sperăm ca în luna aprilie a anului viitor să inaugurăm parterul, unde vor fi vestiarele, magazia şi bazinele de recuperare, iar spre sfârşitul anului sperăm să încheiem lucrările şi la etaj, unde se află trei birouri, o sală de conferinţe, şapte apartamente şi 14 camere duble. Conducerea clubului Pandurii, după cum vedeţi, continuă să investească în Centrul de Copii şi Juniori, mai ales că 2011 a fost cel mai bun an al nostru. Doi jucători produşi de Centru, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Rada, au debutat pentru naţionala de seniori, respectiv naţionala de tineret a României. Este maximum ce-ţi poți propune, să ai jucători la toate nivelurile echipelor naţionale de fotbal. Vă mulţumim! Viitorul este asigurat“, a spus Băloi.
 
Pintilii: Să munciţi, să daţi totul pe teren!
 
Căpitanul echipei Pandurii, Mihai Pintilii, a arătat tinerilor jucători calea spre succesul în fotbal. „Mă bucur că sunt alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Ca să ajungi mare trebuie să munceşti, să dai totul pe teren ca să te aplaude lumea. La mulţi ani şi toate cele bune!“. Şi Popete, originar din Târgu Jiu, le-a urat micuţilor să-i calce pe urme şi să promoveze în Liga 1. „Să dea Domnul să ajungeţi cât mai mulţi dintre voi la echipa mare. Sărbători fericite şi tot ce vă doriţi!“.
Florin Popete, Adrian Horvat şi Ionuţ Tătaru au fost singurii jucători din lotul pandurilor care nu au bifat nici un minut în sezonul 2011-2012. Dacă Tătaru a fost mult timp accidentat, Popete nu a fost băgat în seamă de Petre Grigoraş nici după accidentarea lui Marian Pleaşcă. „Nu-mi convine noua postură. Cât eşti fotbalist trebuie să joci, dar, din păcate, turul acesta nu am avut şansa să evoluez deloc şi asta nu a depins de mine. Deocamdată, sunt în vacanţă şi nu ştiu ce va fi din ianuarie încolo. Mai am contract până în vară cu Pandurii şi vom vedea ce va urma. Vreau să trăiesc prezentul şi nu ştiu ce va fi în viitor. Cu siguranţă, va veni şi momentul în care o să mă apuc şi de antrenorat“, a declarat Popete.

Grigoraş – acasă,
cu gândul la achiziţii
 
Chiar dacă prioritatea sa, în perioada Sărbătorilor, este să se relaxeze în familie, tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, nu va abandona total fotbalul. „Grig“ vrea
să-şi completeze lotul, în special cu jucători de atac, iar pe cei pe care nu-i cunoaşte doreşte să-i testeze în cele două stagii din Antalya. „Prioritatea mea e să stau cu familia. Vreau să mă relaxez cât pot de mult în această perioadă. Fotbalul nu va rămâne pe dinafară, voi ţine permanent legătura cu conducerea clubului şi, în principal, vrem să facem cel puţin trei-patru transferuri pentru anul următor. O să vedem ce putem să rezolvăm, în funcţie de ce jucători vor fi propuşi în această iarnă, pentru că în primul rând vreau să-i văd dacă nu-i cunosc, nu după DVD. Avem două cantonamente în Antalya şi vreo opt-nouă jocuri şi atunci avem posibilitatea să vedem jucători şi să alegem posibili titulari pentru că avem nevoie de jucători care să fie peste media celor pe care îi avem acum“, a spus Grigoraş.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII