7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Mirescu: Suporterii să aibă încredere în noi

Alex Mirescu: Suporterii să aibă încredere în noi

Mijlocaşul craiovean îi linişteşte pe suporterii severineni, afirmând că Gaz Metan este în plină ascensiune

Marginalizat în mandatul lui Cosmin Bodea, Alex Mirescu şi-a ieşit din ritm, dar nu a renunţat la luptă şi şi-a aşteptat cuminte următoarea şansă, convins fiind că ea va veni. Aşa a şi fost, căci, după plecarea tehnicianului orădean, ,,interimarii’‘ Florin Pârvu şi Cornel Mihart l-au aruncat în luptă pe fotbalistul craiovean, iar din acel moment a adunat foarte multe minute în tricoul grupării Gaz Metan Severin. ,,Nu a fost prea plăcut pe bancă, dar nu am avut ce să fac. Începusem să-mi pierd încrederea şi, bineînţeles, să nu mai fiu concentrat, pentru că ştiam că nu va apela la mine fostul antrenor. Odată cu plecarea acestuia, am fost folosit titular chiar din primul meci şi am confirmat, zic eu, dovadă că am jucat apoi în fiecare etapă. Nu am rupt gura târgului, am jucat binişor. Cunoscându-mă, eu zic că pot mult mai mult, am dat cam 60-70 la sută din potenţial“, a spus fotbalistul de 21 de ani, promiţând un retur mult mai bun. ,,Chiar dacă e vacanţă şi vin Sărbătorile, cu mâncăruri care mai de care mai bune, mi-am propus să slăbesc puţin, pentru că vreau să fac un retur foarte bun. Urmează pregătirea de iarnă şi vreau să trag tare, să ajung la un nivel cât mai bun şi să devin titular incontestabil. Spun asta pentru că am văzut că nea Marian Bondrea şi ceilalţi membrii ai staff-ului au încredere în mine şi nu trebuie să-i dezamăgesc, mai ales că e vorba de viitorul meu“, a mai spus Mirescu.

,,O să fie un retur greu, dar putem produce surpriza“

Alex Mirescu a făcut o scurtă trecere în revistă a primei părți a sezonului actual, la finele căreia Gaz Metan Severin a terminat pe locul patru. ,,Am avut un început foarte bun de campionat, dar apoi lucrurile au luat o întorsătură ciudată, nu am mai reuşit să câştigăm câteva etape bune şi asta s-a simţit şi în clasament, dar şi în sânul echipei, devenisem mai nervoşi. Nu ştiu cine a fost de vină, dar acum nici nu mai contează, e bine că ne-am revenit şi am avut acea serie de rezultate pozitive şi am terminat pe locul patru. Suntem în grafic, dar am avut un parcurs oscilant, ceea ce nu dorim să se mai repete şi în retur. Ce o să fie în retur? Întotdeauna returul e mai dificil decât turul, dar a venit Marian Bondrea şi lucrurile s-au aşezat, o să fie bine. Dacă o să avem evoluţii ca în ultimele patru-cinci etape, nu mi-e frică, putem termina pe podium. Suporterii să fie alături de noi şi să aibă încredere, pentru că vrem să facem o treabă cât mai bună şi, de ce nu, să promovăm de anul acesta. Avem un lot bun, probabil va mai fi întărit şi în această iarnă, şi eu zic că putem produce surpriza, mai ales că Timişoara şi Bistriţa întâmpină probleme“, a punctat Mirescu.
Întrebat despre echipa sa de suflet, Alex Mirescu regretă dispariţia de moment a Universităţii Craiova din fotbalul românesc, fiind convins că lucrurile se vor îndrepta la viitoarea Adunare Generală a FRF. ,,Sunt oltean şi sunt crescut cu Universitatea în sânge, n-am cum să nu deplâng situaţia Craiovei. Eu mai sunt şi un produs al acestei echipe… Nici nu-mi vine să cred ce se întâmplă, dar sper din toată inima să se revină asupra deciziei“, a punctat Alex Mirescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII