17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversari dificili pentru craioveni

Adversari dificili pentru craioveni

Echipele SCM-U Craiova au parte sâmbătă de meciuri grele, în compania unor formații care emit pretenţii la titlu

Trei dintre formaţiile clubului SCM-U Craiova au parte de meciuri de foc în etapa programată sâmbătă în prima divizie. Voleibaliştii, baschetbaliştii şi voleibalistele vor înfrunta pretendente la titlu. Singura echipă a clubului craiovean care va avea un meci uşor este cea de baschet feminin, care va primi, de la ora 19.00, vizita ultimei clasate, BBALL 6 Sepsi BC Sfântu Gheorghe, formaţie care are 13 eşecuri din tot atâtea partide disputate. „Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm și trebuie să-l tratăm cu mare atenţie“, consideră Liviu Manea, antrenor principal al baschetbalistelor din Bănie. Oltencele ocupă locul şase în Divizia A, cu opt victorii şi patru înfrângeri.
Şi voleibaliştii joacă pe teren propriu, de la ora 16.30, cu Unirea Dej, în cadrul etapei a zecea din Divizia A1. Elevii lui Dan Pascu vin după un meci bun făcut pe terenul campioanei Remat Zalău şi speră că vor face un joc bun şi în confruntarea cu Unirea Dej. „Din nou ne aşteaptă un meci dificil în compania unei formaţii solide. Luând în considerare ultimele jocuri ale noastre sunt convins că băieţii sunt montaţi şi vor să demonstreze că formează un grup puternic şi valoros“, a spus Pascu.

Voleibalistele înfruntă vicecampioana, baschetbaliştii campioana

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova joacă în deplasare, de la ora 11.00, pe terenul vicecampioanei Ştiinţa Bacău. Jucătoarele antrenate de Berti Văsuică şi Puşa Dina au un moral bun după succesul clar din etapa trecută contra echipei Dinamo Bucureşti, scor 3-0. „Venim după trei victorii consecutive şi trebuie să fim foarte concentraţi. Este un meci foarte greu, în compania vicecampioanei şi mergem să demonstrăm că traversăm o perioadă bună“, a spus Berti Văsuică înainte de plecarea spre oraşul moldav. Ştiinţa Bacău ocupă primul loc în clasament după şase etape disputate, iar SCM-U Craiova se află pe locul şase.
Cel mai greu meci se pare că îl au baschetbaliştii de la SCM-U Craiova, care vor juca pe terenul campioanei „U“ Mobitelco Cluj, de la ora 19.00 (în direct la DigiSport), în cadrul etapei a 13-a din Divizia A.
„Întâlnim campioana. Sperăm să fim în formulă completă şi să facem un joc bun“, a spus Marius Toma, antrenor secund la echipa din Bănie. SCM-U nu a mai cunoscut gustul victoriei de şase etape. Tot în Divizia A masculină, Energia Rovinari joacă sâmbătă, în deplasare, cu BCM-U Piteşti (ora 18.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS