8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş: Rapidul a fost echipa mai bună

Petre Grigoraş: Rapidul a fost echipa mai bună

Pandurii Târgu Jiu a fost la un pas să egaleze cea mai bună performanţă din istoria clubului în Cupa României, faza semifinalelor, însă s-a lovit în Giuleşti de o echipă supermotivată a Rapidului

Trupa lui Răzvan Lucescu a răzbunat umilinţa de la Târgu Jiu din Liga 1 de acum câteva zile, scor 0-3, administrându-le oltenilor un 2-0 fără drept de apel, goluri reuşite de M. Antonio şi Grigorie. Doar prezumtiva eliminare a lui Deac din debutul meciului, după un fault urât la Rusu, mai lasă loc la interpretări. Petre Grigoraş este nedumerit care este adevărata faţă a echipei sale, cea din campionat sau cea din cupă. „A fost meciul opus celui din campionat, când am fost echipa mai agresivă, mai bună, mai combinativă. Acum îi felicit pe rapidişti pentru jocul prestat, victoria lor e meritată. Ne doream să mergem mai departe, suntem trişti, dar Rapidul a avut o viteză în plus. Poate că atunci i-am prins într-o zi mai puţin fastă, poate că am jucat noi foarte bine, nu ştiu. Am înțeles că Deac ar fi trebuit eliminat în minutul 3, dar nu caut scuze. Rapidul a fost echipa mai bună !“, a declarat Grigoraş.

Două ocazii, prea puţin
 
Echipa momentului în Liga 1, Pandurii nu a mai dezvoltat acelaşi joc de posesie şi pe terenul Rapidului, fiind copleşită de insistenţa oamenilor lui Lucescu. Deşi a modificat repede, în minutul 35, când Lemnaru l-a înlocuit pe Nistor, Grigoraş nu a rezolvat problema. Publicul a contat şi de această dată foarte mult în economia jocului, Pandurii nefiind încă o echipă coaptă pentru performanţă. „Pe Nistor l-am schimbat din raţiuni tactice, am văzut că nu e în joc şi am modificat. Sunt foarte supărat, dar ştiam că ne va fi foarte greu în Giuleşti, Rapidul e o altă echipă pe acest stadion. Am jucat în faţa unui public ce nu are nevoie de laude, fanii rapidişti îi determină pe jucătorii lor să se autodepăşească. Am încercat să ne facem acelaşi joc care a dat roade în campionat, dar azi ei au dominat clar. Ne-am creat două ocazii, dar e prea puţin ca să emiţi pretenţii. E posibil să avem o finală Dinamo – Rapid pentru că ele vor fi capi de serie la sorţi“, a mai spus Petre Grigoraş.

Vranjes, pe lista neagră?

Dacă, în campionat, Pandurii i-a învins pe rapidişti cu Vranjes titular, acum, în Giuleşti, bosniacul nu a fost nici măcar rezervă. Decizie oarecum surpinzătoare a lui Grigoraş, care alimentează ideea că Stojan Vranjes nu va mai prinde primăvara la Târgu Jiu. Recunoscut ca un „naţionalist“, Petre Grigoraş are şi motive ca să scape de străinii din echipă, atât Vranjes cât şi Stromajer fiind de departe cei mai indisciplinaţi jucători din lot. Lipsiţi de caracter, cei doi s-au răzvrătit fără motive temeinice, fără să le pese de interesele echipei care i-a plătit. Dacă Vranjes era considerat indispensabil de către Grigoraş în startul campionatului, acum a ajuns în tribune, acolo unde îl exilase şi Ionuţ Badea, conflictele cu clubul, conflictele impresarului Zvonko Milojkovic cu Grigoraş şi cele ale jucătorului cu banca tehnică fiind greu de trecut cu vederea. Şi Stromajer a părăsit clubul fără să mai dea vreun semn de viaţă, cu toate că este încă sub contract, după ce o gorjeancă i-a intentat proces de paternitate. Asta spune multe despre fuga de responsabilitate a unor fotbalişti care s-au crezut poate prea importanţi la Târgu Jiu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU