10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport20 de lei, primă pentru fotbaliste

20 de lei, primă pentru fotbaliste

Duminică s-a tras cortina peste Liga I de fotbal feminin, iar formaţia CS Real Craiova a încheiat anul cu o victorie categorică, scor 6-1 (3-0), în partida de pe teren propriu, cu Independenţa Baia Mare. Golurile formaţiei craiovene au fost reuşite de Cojocaru, care a reuşit „dubla“, Cergan, Vâlciu, Neacşu şi Voica. Succesul din disputa cu Baia Mare a urcat Realul pe podiumul seriei Vest. Oltencele, care au înregistrat opt victorii şi un singur eşec, în disputa cu Olimpia Cluj, campioana en-titre, au 18 puncte, după ce au fost penalizate cu şase puncte. Pe locul doi se află CFR Timişoara, cu 19 puncte, iar Olimpia Cluj este liderul în serie, cu punctaj maxim, 24, având un meci mai puţin disputat.  
După partida de duminică, fotbalistele de la Real au participat la un banchet oferit de conducerea clubului. Fetele au fost surprinse cu două torturi în formă de teren de fotbal, dar şi cu o o primă, constând într-o sumă modică, 20 de lei. „A fost o atmosferă frumoasă. Au participat fetele şi câţiva oameni care au fost alături de noi. Avem un bilanţ bun după nouă etape şi sper ca la finalul sezonului să sărbătorim câştigarea unei medalii, deşi nu va fi deloc uşor“, a spus ieri Sorin Pătraşcu, antrenorul fetelor de la Real. În meciul cu Baia Mare el a mizat pe jucătoarele: Mihălescu – Moacă, Pozmac, Ristache, Tomescu – Ababei, Cergan, Cojocaru, Vâlciu – Voica, A. Peşu. Au mai intrat: Botnaru, Bâscoveanu, Neacşu şi Nicu.
Cealaltă echipă din Craiova, Sporting, a jucat duminică în deplasare, cu CFR Timişoara, dar a fost învinsă cu 10-0 şi rămâne cu şase puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII