18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞteţca şi Vancea au dus Gazul pe patru

Şteţca şi Vancea au dus Gazul pe patru

Formaţiile oltene nu au mai avut un parcurs perfect, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută, în etapa a 15-a, ultima a turului de campionat din liga secundă, doar Gaz Metan Severin cunoscând succesul.
Gruparea de la malul Dunării a bifat cea de-a treia victorie consecutivă, câştigând sâmbătă la Bucureşti, cu Juventus, scor 2-1, rezultat în urma căruia a urcat pe locul patru în clasamentul seriei de Vest. Golurile oltenilor au fost marcate de Cosmin Vancea (‘16, ’35), replica gazdelor venind de la Marin (‘83). De menţionat că portarul Mihai Şteţca a făcut „minuni“ în acest joc, apărând două penaltiuri, primul în minutul 18, execuţia aparţinându-i lui Zaharia, cea de-a doua în 31, Bănuţă fiind cel „blocat“ să marcheze.
Marian Bondrea a mizat în partida din Colentina pe: Şteţca – Mirescu, Irimescu (‘57, Bălău), Cosic, L. Rusu – I. Mitroi, Vârtic (‘86, Rioşanu), Vigariu, Olah, Neacşa (‘68, Şaim) – Vancea.

ALRO a dezamăgit
 
Gloria Bistriţa şi-a arătat clasa în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu ALRO Slatina, câştigând duelul de o manieră categorică, scor 3-0. Golurile ardelenilor au fost marcate de Vali Năstase (‘5-penalti), Predescu (‘50) şi Silvăşan (‘90+2). „Rezultatul e prea aspru. A contat şi faptul că am primit gol repede, din 11 metri, la un fault în careu făcut de Pasăre. În foarte multe momente ale jocului am fost egali cu ei, am avut posesie, ne-am creat ocazii. Am făcut multe greşeli personale, care ne-au costat. Bistriţa nu ne-a fost superioară în joc, dar ca rezultat, da“, a spus antrenorul aluminiştilor, Daniel Mogoşanu, care a mizat pe: Mecea – Pasăre, Vişa, Grosu, Ed. Stoica – Sg. Popescu (‘81, Voicu), Quist, Al. Coman (‘59, D. Ene), I. Stancu – Precup, Creţu (‘59, Stoianof).
 
FC Olt, perdantă
 
Optimismul afişat înaintea partidei de la Oradea nu s-a concretizat în vreun fel şi pe teren, FC Olt Slatina piezând cu 2-0 întâlnirea cu FC Bihor, care a punctat prin Sfârlea (‘5) şi Birtalan (‘41). „Când îţi faci anumite planuri, iar în minutul 5 îţi sunt date peste cap, este greu să obţii ceva. Va fi nevoie de jucători pentru a ne îndeplini obiectivul (salvarea de la retrogradare – n.r.), pe toate posturile“, a comentat tehnicianul oltenilor, Dan Oprescu.
FC Olt: Bugiu – Bogdanovici, A. Ignat, Lengyel, Giurcă – Huţanu, Al. Pavel, Vâlcică (‘77, Burian), A. David (‘42, Burcea) – Dragalina, Hallmen (‘46, Bancu). Antrenor: Dan Oprescu.

Vâlcenii, depăşiţi
de Timişoara

 
Dorinţa de victorie a vâlcenilor în partida cu FC Timişoara nu a fost suficientă, valoarea şi experienţa bănăţenilor fiind factorii care au stabilit totul în partida de ieri, din Zăvoi. CSM Vâlcea a pierdut la limită, scor 0-1 (Axente ‘72), rezultat în urma căruia formaţia olteană a terminat turul pe antepenultima poziţie din clasament.
CSM Vâlcea: Tufişi – Zaharia, Plecanciuc, Popescu, Vătăjelu (‘89, Al. Ionescu) – Văduva (‘62, O. Vasile), Mitu (‘78, Vlăduţi), Roşca, Pribac – Stoica, Gogoşoiu. Antrenor: Marius Mitu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS