14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPompierii, la ultima strigare din tur

Pompierii, la ultima strigare din tur

Formaţia Prometeu Craiova se află în faţa unui test foarte dificil, urmând să întâlnească astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul „Electroputere“, pe FC Cisnădie, ocupanta poziţiei a doua din Liga a III-a, Seria a 4-a, partida contând pentru etapa a 15-a, ultima a turului. Antrenorul pompierilor, Paul Răducan, este optimist în privinţa destinaţiei celor trei puncte puse în joc, deşi recunoaşte valoarea adversarilor, sperând să urce totodată în clasament. „Va fi un meci greu, asta e clar, mai ales că nu prea cunoaştem adversarii. Nu-l ştiu decât pe portarul Alex Burdun, care mi-a fost elev la Şcoala de Fotbal «Gică Popescu». Trebuie să-l câştigăm pentru că avem avantajul propriului teren, iar situaţia în care ne aflăm ne obligă să facem un rezultat bun. Este una din şansele noastre să terminăm turul în prima jumătate a clasamentului, adică îndeplinirea obiectivului. Putem urca două locuri, pentru că FCM Târgovişte joacă acasă, cu Vişina Nouă, o formaţie incomodă, iar Mătăsariul merge la liderul Jiul Rovinari, deci e greu să scoată ceva. De noi depinde totul, putem urca în clasament sau coborî, în cazul în care pierdem, iar Oltchimul face vreo surpriză la Mediaş. Pentru băieţi reprezintă un motiv solid să lupte şi să câştige cele trei puncte, astfel vom avea o iarnă mai liniştită şi am putea pregăti returul mai încrezători“, a declarat Paul Răducan.
Prometeu Craiova nu întâmpină probleme de lot, astfel că primul „unsprezece“ ar putea fi următorul: Băluţă – Ştefănoaica, Sandu, Grecu, Şerban, Enache – Bratoveanu, Ştoiu, Diţă, Dinu – Bălă.
Partida din Valea Roşie va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Dorian Micloş (Reşiţa) – Andrei Căluşeru (Reşiţa) şi Emanuel Cicu (Caransebeş), observatori fiind delegaţi vâlceanul Constantin Pintilie şi bucureşteanul Ilie Bucurel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU