12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDecimaţi cu Rapid

Decimaţi cu Rapid

Pandurii Târgu Jiu nu poate conta pe patru titulari etapa viitoare, Cosmin Băcilă şi Marian Pleaşcă, accidentaţi, Mihai Pintilii şi Jaka Stromajer, suspendaţi

Pe lângă absenţele de lungă durată ale lui Cosmin Băcilă şi Marian Pleaşcă, pe lista indisponibililor de la Pandurii s-a adăugat un nume important după jocul de la Vaslui, Mihai Pintilii. Căpitanul gorjenilor a acumulat patru galbene şi va fi suspendat cu Rapid Bucureşti. Pintilii a mai lipsit un singur joc în acest sezon, în etapa a 12-a, în „Regie“, 0-0, cu Sportul Studenţesc. Şi Jaka Stromajer mai are de ispăşit o etapă de suspendare, dar situaţia lui e mult mai complicată. Slovenul nu a revenit după învoirea dată de club şi riscă să fie trimis la echipa a doua. Alţi trei fotbalişti din primul „unsprezece“ sunt la limita suspendării, Voiculeţ, Lemnaru şi Cardoso, astfel că situaţia s-ar putea înrăutăţi în finalul turului. Pandurii Târgu Jiu nu a mai câştigat din etapa a 11-a, 1-0 cu „U“ Cluj, şi a ajuns pe locul 9 în Liga 1. Cu o victorie cu Rapid, trupa lui Petre Grigoraş şi-ar asigura un loc în obiectivul stabilit de club, locurile 6-10, la jumătatea campionatului.

Grig nu ia în calcul Steaua

 
Interesul Stelei pentru Petre Grigoraş este negat de tehnicianul pandurilor. „Subiectul Steaua este strict problema presei de la Bucureşti, nu a mea… Eu nu mă gândesc acum decât la meciul cu Rapid şi la nimic altceva. Deci, chestiunea cum că eu aş fi viitorul antrenor al Stelei este doar o fabulă! Eu am alte gânduri, am suferit destul în ultima vreme pentru ce s-a întâmplat în partidele noastre din Liga I. Şi oricum nu m-aş putea gândi la altă echipă pentru că mai am un an şi jumătate de contract cu Pandurii şi niciodată nu fac pasul ăsta fără acordul conducerii de la Târgu Jiu. Am început aici o misiune şi vreau să o duc până la capăt. Vă garantez că eu nu am discutat cu absolut nimeni din afară, cu nici un club din ţară despre o eventuală plecare”, a declarat Grigoraş, la Sport.ro. Tehnicianul pandurilor a mai fost contactat în vară de Gigi Becali, dar discuţia nu s-a materializat. Acum, dacă Becali ar suna din nou, Grig ar accepta să discute numai în anumite condiţii. „Dacă aş primi o propunere din nou, o să cer mult timp de gândire. Nu sunt dispus să accept orice condiţii şi să stau vreo trei meciuri pe acolo. Nu o să plec repede de acasă dacă mă sună Gigi Becali, să mă grăbesc să ajung la el şi să mai iau şi câteva amenzi, doar ca să-mi trec şi eu în CV că am antrenat Steaua“, a afirmat Grigoraş.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII