10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Mitroi, reîncărcat

Ionuţ Mitroi, reîncărcat

Autor a două dintre cele trei goluri ale formaţiei Gaz Metan Severin în partida cu FC Argeş, Ionuţ Mitroi consideră că de acum se va conta mai mult pe el, amintindu-şi cu amărăciune că în acest tur de campionat nu a prea prins echipa

Intrat pe teren în minutul 24 în locul lui Alin Biţiş (accidentat), mijlocaşul craiovean Ionuţ Mitroi l-a „executat“ de două ori pe portarul celor de la FC Argeş, Rusandu, în minutele 36 şi 61, fiind totodată cel care a destabilizat apărarea piteştenilor în nenumărate rânduri. „A fost un meci excelent pentru mine, am profitat din plin de şansa oferită“, a punctat Mitroi, motivând şi gestul după marcarea primului gol, când şi-a dat tricoul jos şi a primit cartonaşul galben. „Nu mai jucasem de ceva vreme, am stat mai mult prin tribună şi, nu ştiu, poate că a fost o răbufnire a mea, o defulare. E bine când ai şansa să joci şi să arăţi ce poţi şi spun asta pentru că eu nu am prea fost băgat în seamă în ultimul timp şi eram cam demoralizat. Nu mai contează acum, am dat două goluri care m-au ajutat să mă descătuşez şi să atrag atenţia“, a spus mijlocaşul de 24 de ani.
Ionuţ Mitroi a precizat că antrenorul Marian Bondrea şi-a pus deja „amprenta“ asupra jocului. „Antrenamentele sunt altfel, jocul e mult mai bun, se vede experienţa… Cu Bodea a fost altceva, n-am avut şansa să joc decât în Cupă şi zece minute în campionat, deci ce să arăt? Oricum, a trecut, sper să fie un nou început“, a punctat jucătorul formaţiei Gaz Metan Severin.
 
„Mergem să câştigăm cu Juventus“
 
Ionuţ Mitroi a arătat mult optimism în privinţa viitoarei confruntări, cu Juventus Bucureşti, fiind convins că Gaz Metan Severin va contabiliza toate cele trei puncte din jocul din Colentina. „Mergem să câştigăm cu Juventus, deşi e clar că nu va fi uşor, pentru că ei nu stau prea bine în clasament şi vor lupta cu ambiţie. Nu ştiu dacă o să joc titular, decizia îi aparţine antrenorului. Şi dacă intri din postura de rezervă este bine, important este să joci şi să o faci cum trebuie. În lot o să fiu, asta e clar, iar dacă o să intru, o să încerc
să-mi ajut cât mai mult echipa. Dacă o să marchez din nou ar fi foarte bine, dar important este să câştigăm. Atmosfera este bună la lot şi cu toţii ne gândim la victorie, vrem să încheiem cu bine prima parte a campionatului“, a spus mijlocaşul găzarilor, menţionând că se aşteaptă la un retur la fel de „strâns“ ca prima parte a sezonului. „În iarnă lucrurile vor fi puse la punct. Obiectivul, clasarea în primele cinci locuri, este realizabil, mai ales dacă o să rămână Marian Bondrea la echipă. Oricum, mă aştept la un retur la fel de strâns ca turul, pentru că echipele sunt destul de apropiate valoric“, a încheiat Ionuţ Mitroi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU