17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiza gorjenilor, locul trei

Miza gorjenilor, locul trei

Energia Pandurii Târgu Jiu primeşte sâmbătă, de la ora 18.00, vizita ultimei clasate din Liga Naţională de handbal masculin, Steaua Bucureşti, dar gândul gorjenilor zboară deja la jocul din turul III al Cupei Cupelor, cu italienii de la Noci. Tehnicianul grupării gorjene, Liviu Andrieş, se teme doar de lipsa de concentrare a elevilor săi în faţa unei echipe care nu a bătut pe nimeni şi de accidentări. „Jucăm cu Steaua, o echipă renumită ca şi brand din campionat, nu e meci uşor. Trebuie să-l pregătim bine pentru că în momentul în care te gândeşti că joci cu echipa de pe ultimul loc te afectează din punct de vedere psihic. Jucătorii români se culcă pe o ureche în astfel de situaţii şi tratează meciul uşor. Se joacă de la 0-0, fiecare echipă are şansa ei. Din punct de vedere al loturilor, normal nu ar trebui să fie probleme. Cu acest prilej o să pregătim şi primul joc din cupele europene“, a spus Andrieş.
Interul Jean Mazilu, abia revenit după o accidentare, va fi menajat. „Jean Mazilu a început pregătirea şi să sperăm că la meciul cu Noci din cupele europene va fi apt. Cu Steaua mi-e teamă. În funcţie de joc va intra sau nu“, a afirmat Andrieş.
Şi Paul Giotoiu, operat de tendon la Târgu Mureş, va lipsi de la gorjeni, din păcate pentru mult timp de acum încolo. Dacă învinge Steaua, Energia revine pe podiumul Ligii Naţionale de handbal masculin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS