10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGheorghe Frăţică: Nu concep să nu câştigăm cu FC Argeş

Gheorghe Frăţică: Nu concep să nu câştigăm cu FC Argeş

Victoria de la Deva le-a descreţit frunţile jucătorilor şi oficialilor de la Gaz Metan Severin, care sunt convinşi că lucrurile vor sta foarte bine în acest final de campionat. Pentru elevii lui Marian Bondrea urmează un test dificil. Aceștia vor primi vizita celor de la FC Argeş, partida din cadrul etapei a 14-a a ligii secunde fiind programată de la ora 11.00. Faptul că rivala ocupă locul trei în clasamentul seriei de Vest nu-l impresionează pe preşedintele executiv al oltenilor, Gheorghe Frăţică, acesta amintindu-şi că piteştenii au pierdut de fiecare dată pe terenul găzarilor, inclusiv în perioada când echipa evolua la Craiova. „FC Argeş este o echipă bună, are jucători talentaţi şi nu degeaba este pe locul trei, dar noi jucăm acasă şi trebuie să învingem. În duelurile cu ei de pe teren propriu noi am câştigat de fiecare dată cu FC Argeş şi trebuie să o facem şi acum. Cred că o să avem un joc bun, pentru că de când a venit Marian Bondrea lucrurile s-au schimbat. Îmi doresc cât mai mulţi spectatori în tribune, pentru că avem mare nevoie de ei. Singurii care vor absenta sunt Hugo Moutinho şi Alin Vigariu, suspendaţi, în rest tot lotul este apt. Băieţii sunt motivaţi şi sper să avem parte de spectacol. Nici nu concep să nu câştigăm acest meci“, a spus preşedintele executiv al găzarilor, Gheorghe Frăţică.
Confruntarea de sâmbătă este prima pentru Costică „Vâlcea“ în calitate de manager general al Gaz Metan Severin, acesta fiind numit în funcţie joi seară.
Partida de pe „Municipal“ îl va avea la centru pe sibianul Marian Bordean, iar la cele două tuşe pe Marius Nicoară (Herculane), respectiv Cosmin Vătămanu (Bucureşti), rezervă fiind Eduard Constantinescu (Craiova). Observatori au fost desemnaţi Stan Prodan (Alexandria) şi Cristinel Ristache (Reşiţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU