21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPompierii vor să facă rocadă în clasament cu Mătăsariul

Pompierii vor să facă rocadă în clasament cu Mătăsariul

Cele două puncte irosite în runda precedentă pe teren propriu, cu Oltchim Vâlcea, au ţinut-o în loc pe Prometeu Craiova, lucru care l-a nemulţumit pe antrenorul Paul Răducan. „Am dominat jocul, am ratat din toate poziţiile. Acest 1-1 nu reflectă realitatea din teren. Nu ştiu dacă au ajuns de şapte ori la noi în careu, dar ăsta este fotbalul“, afirma tehnicianul pompierilor. Pentru formaţia din Valea Roşie urmează un meci extrem de important astăzi, de la ora 14.00, urmând să joace în deplasare, cu Minerul Mătăsari, contând pentru etapa a 14-a din Liga a III-a, seria a 4-a. „Ne aşteaptă o partidă dificilă, Mătăsariul evoluează bine pe teren propriu, dar sperăm să scoatem maximum din acest meci. O victorie ar însemna să facem rocadă în clasament cu ei şi ne-ar apropia de echipele aflate la mijlocul clasamentului, adică ne-am îndeplini obiectivul. Suntem obligaţi să câştigăm. Practic este un meci de şase puncte, plus că este vorba despre meciul direct şi contează în economia campionatului. Din păcate, nu pot conta pe Stamin, Grecu şi Diţă, toţi suspendaţi, dar sunt convins că jucătorii care o să le ia locul o să se descurce la fel de bine“, a spus Paul Răducan, al cărui „unsprezece“ ar putea fi următorul: Băluţă – Ştefănoaica, Şerban, Creţu, Sandu, Enache – D. Popescu, Ştoiu, Corcoveanu, V. Dinu – Bălă.
 
„Vreau să debutez
cu victorie“

 
Această partidă va fi prima pentru Nae Ungureanu în calitate de director tehnic al formaţiei Minerul Mătăsari, „Roşu“ urmând să colaboreze cu antrenorul Marcel Ploae.
„Nae Ungureanu este un tehnician foarte bun şi trebuie respectat, dar a fost instalat de doar câteva zile şi nu a apucat cu siguranţă să cunoască echipa. În mod cert va intra pe teren vechea gardă, abia din retur o să poată să-şi impună ideile de joc“, a comentat Paul Răducan.
La rândul său, Nae Ungureanu a recunoscut că nu cunoaşte la perfecţie lotul de jucători, dar că asta nu înseamnă că se teme de confruntarea cu craiovenii. „Va fi un meci foarte greu pentru Prometeu, pentru că are o echipă modestă şi asta se vede şi în clasament. Mi-am făcut o idee despre lotul meu, dar ce pot să spun după două antrenamente pe care le-am făcut săptămâna asta? Mâine (astăzi – n.r.), la meci, şi după, pe parcurs, o să mă conving. Normal că ei spun că vin să câştige, doar de-aia jocă fotbal, dar eu sper ca socoteala lor de acasă să nu se potrivească cu cea de aici. Vreau să debutez cu o victorie“, a spus Nae Ungureanu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII