15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş, cu gândul la schimbări

Petre Grigoraş, cu gândul la schimbări

Petre Grigoraş se gândeşte în această pauză competiţională şi la modificările pe care le va face în lot în iarnă

Pandurii Târgu Jiu se va despărţi de Vlad Chiricheş la finalul acestui tur de campionat. Stoperul pandurilor ajunge la Steaua Bucureşti în contul sumei de 700.000 de euro, plus 20 % dintr-un eventual transfer. Este posibil ca şi alţi jucători, în special cei din anturajul naţionalei, să primească oferte în această iarnă şi să părăsească gruparea gorjeană. „Dacă va veni vreo ofertă de nerefuzat pentru club, de nerefuzat pentru jucător, n-ai ce să faci. Va trebui să te împaci cu ideea că jucătorul are de câştigat, clubul are de câştigat şi trebuie să dai şansa jucătorului de a evolua.
Nu-mi place să mă despart de jucători valoroşi, de jucători de care mă pot folosi, dar nici nu mă pot opune progresului“, a spus Grigoraş.
Tehnicianul va analiza şi prestaţiile celor care au jucat mai puţin, ultimele etape fiind un „barometru“ pentru decizia finală. „Sunt două săptămâni de pauză în care trebuie să meditez foarte serios la lot şi ne vom edifica în ultimele patru etape asupra potenţialilor jucători care ne vor părăsi. Sigur, vor avea loc schimbări în cadrul echipei, dar nu vreau să dau nume. Sunt mai mulţi jucători care în ultima perioadă au jucat sub nivelul lor, acesta este fotbalul. Şi jucătorii au perioade mai bune, căderi de formă“, a afirmat Grigoraş.

Pârvulescu: Vrem tineri

Campania de transferuri a pandurilor din iarnă nu se anunţă spectaculoasă. Pandurii vor investi în fotbalişti tineri, cu dorinţă de afirmare. „Campania de transferuri? O să aducem jucători de 23-24 de ani. Vrem tineri cu foame de performanţă“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Şeful pandurilor ar vrea ca trupa lui Grigoraş „să ierneze“ cu 30 de puncte în clasament, lucru destul de dificil de realizat. „Mai avem patru meciuri din acest tur de campionat. Cu Vaslui şi Rapid sunt jocuri grele, ambele echipe joacă un fotbal bun, sunt în cupele europene, deci va fi greu. Sper să obţinem trei puncte din aceste două confruntări. Avem şi două meciuri cu echipe mai slab cotate, la Petrolul Ploieşti, pe un stadion gol şi acasă, cu Concordia Chiajna. Aş vrea şase puncte din cele două partide, şi sunt sigur că putem să le obţinem. Îmi menţin poziţia să facem 30 de puncte. Sper să facem în jur de 30 de puncte, cu plus, minus un punct“, susţine Pârvulescu.

Meciul cu Vaslui, decalat

LPF a anunţat modificarea orei oficiale a jocului din etapa a 15-a, FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu. Programat iniţial la ora 18.00, meciul va începe după noul program la ora 16.00 şi va fi transmis în direct de postul Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS