21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStromajer stă două etape

Stromajer stă două etape

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal l-a suspendat două etape pe atacantul Jaka Stromajer, în urma cartonaşului roşu primit în minutul 80 al partidei cu Oţelul Galaţi. Şeful CCA, Ion Crăciunescu, a anticipat această sancţiune, mai ales că slovenul a fost eliminat gratuit de centralul Paul Unimatan. Stromajer era jucătorul care a evoluat cele mai multe minute în acest sezon, 1.150. Petre Grigoraş nu va putea conta pe serviciile atacantului sloven în două jocuri foarte dificile, cu Vaslui, în deplasare şi Rapid, acasă.
Şi vasluienii au probleme de efectiv înaintea meciului cu Pandurii Târgu Jiu. Fundaşul Paul Papp, eliminat pentru două galbene în partida cu Mediaş, va sta cu siguranţă etapa viitoare. De asemenea, Adailton este suspendat deoarece a contabilizat patru cartonaşe galbene.
Finanţatorul echipei moldovene, Adrian Porumboiu, a început deja să „pregătească“ jocul cu Pandurii, afirmând într-o emisiune televizată că, de fapt, cartonaşele vasluienilor de la Mediaş ar fi fost comandate de preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. „În legătură cu ceea ce a spus domnul Porumboiu, cum că aş fi dat eu vreo listă, e doar o glumă. Personal, eu cred că Sebastian Colţescu este un arbitru foarte curat. Ceea ce face acum Vasluiul este să pună presiune pe arbitri. Nu vreau să intru în polemică acum cu domnul Porumboiu. O iau ca pe o glumă şi, tot ca glumă, spun că, dacă ei ştiu chestii de genul acesta, atunci să ne înveţe şi pe noi“, a comentat Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS