17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: O întâmplare că am pierdut!

Grigoraş: O întâmplare că am pierdut!

Campioana Oţelul Galaţi a învins Pandurii, la Târgu Jiu, la singurul şut pe spaţiul porţii lui Mingote

Pandurii au trăit un sentiment de frustrare la finalul jocului cu Oţelul Galaţi. Deşi au dominat autoritar, ce-i drept cu puţine şanse adevărate de gol, gorjenii s-au trezit învinşi, scor 0-1, după o execuţie de excepţie a lui Iorga. „Când dai un şut pe poartă, şi ăla e gol, trebuie să mulţumeşti divinităţii. Rezultatul just era 0-0“, a spus preşedintele Oţelului, Marius Stan.
Dorinel Munteanu nu a fost de acord cu şeful său: „Cred că rezultatul este just. Pandurii a avut posesia, dar nu a avut ocazii de gol. În afară de şutul în bară al lui Voiculeţ, practic, au fost centrări în careu care au antrenat fundaşii noştri“, a afirmat tehnicianul Oţelului.
Pandurii au avut două ocazii mari de gol, bara lui Voiculeţ şi şutul lui Lemnaru scos de pe linia porţii de Râpă, precum şi o posesie covârşitoare, dar nu au putut depăşi organizarea Oţelului. „Nu meritam să pierdem. Nu întotdeauna fotbalul este corect cu cel care joacă mai bine. Din punctul meu de vedere am jucat mai bine decât adversarul. Pe de altă parte, Oţelul Galaţi s-a dovedit pragmatică. Oaspeţii au avut un singur şut pe poartă, și, din păcate pentru noi, acela a fost gol. A fost o întâmplare că am pierdut. Ştiam că vom avea puţine oportunităţi şi dacă vom reuşi să dăm gol vom scoate un rezultat bun“, a declarat Grigoraş.
 
Unimatan, un pic depăşit
 
Centralul Paul Unimatan a intrat şi el în vizorul pandurilor. Petre Grigoraş crede că eliminarea lui Jaka Stromajer a fost uşoară. „A fost o stare de nervozitate creată şi de nişte decizii din timpul jocului. S-au încins spiritele puţin. Din ce am văzut eu şi ce mi-a spus jucătorul, eliminarea mi s-a părut extrem de uşoară, dar dacă arbitrul a văzut mai bine decât mine… Mi s-a părut un pic depăşit de încrâncenarea cu care s-a jucat în teren. Poate lipsa de experienţă“, a afirmat Grigoraş.
Şi Chiricheş susţine că s-ar fi cuvenit o eliminare la gălăţeni în momentul în care lui Stromajer i s-a spart nasul, însă arbitrul nu a luat nici o decizie. „Dacă vezi sânge pe faţa unui om e clar că a existat o lovitură puternică. Cred că se dădea roşu acolo. Sunt foarte dezamăgit. Cu echipele mici e greu să câştigi când ai parte de un asemenea arbitraj. Rezultatul e injust, dar acesta e fotbalul şi trebuie să trecem peste acest insucces“, a declarart Chiricheş.
 
Pleaşcă, ce surpriză!

Selecţionerul echipei naţionale de seniori a României, Victor Piţurcă, a decis să convoace trei jucători de la Pandurii Târgu Jiu, Vlad Chiricheş, Marian Pleaşcă şi Mihai Pintilii, pentru jocul amical cu Belgia, programat vineri la Liege. Dacă Chiricheş şi Pintilii au mai evoluat sub tricolor, Pleaşcă este la prima convocare la echipa mare. Ascensiunea sa este formidabilă, având în vedere că acum un an era rezervă la Pandurii II, în Liga a III-a.
Pandurii Târgu Jiu mai are un jucător şi la lotul naţional de tineret al României, Alexandru Maxim.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS