8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: Avem echipă inteligentă în joc

Grigoraş: Avem echipă inteligentă în joc

Petre Grigoraş laudă nivelul de inteligenţă al echipei sale

Testele de inteligenţă prin care se calculează IQ-ul nu se numără printre metodele didactice ale lui Petre Grigoraş. Dacă predecesorul său, Ionuţ Badea, apela des la un psiholog, Grigoraş se bazează doar pe observaţiile proprii. „Fiecare antrenor îşi stabileşte anumite standarde. Unii vor să vadă cât e de deştept unul sau cât de prost este celălalt, altul vrea psiholog, altul vrea psihiatru, aşa că fiecare îşi alege metodele de lucru. Eu consider că putem să ne dăm seama de valoarea şi inteligenţa unui jucător fără să apelem la vreun test. Avem o echipă inteligentă în joc. Nu mă interesează să-l avem pe Einstein în echipă. Dacă s-ar face vreun test, nu l-aş face public sub nici o formă“, a comentat Grigoraş.

Atmosfera, 50% din rezultate
 
Petre Grigoraş a confirmat ipoteza elevilor săi Stojan Vranjes şi Ousmane Viera cum că, în mare parte, rezultatele bune ale echipei Pandurii din acest sezon se datorează atmosferei foarte bune din vestiar. „50% din rezultatele şi jocul echipei o constituie relaţia din vestiar dintre jucători şi conducerea tehnică. Dacă e atmosferă bună de lucru și jucătorii vin la antrenament de plăcere, atunci lucrurile sunt OK. Şi rezultatele pot fi mai bune decât nivelul echipei sau nivelul jucătorilor pe care îi ai în lot. Profiţi la maximum de tot. Suntem o familie în vestiar şi aş dori să rămânem aşa cel puţin până la finalul campionatului. Indiferent de rezultate, nu am încercat să schimb ceva. Cine sare calul se autoelimină pe o perioadă scurtă sau lungă.
Am avut cazuri de astea. Cine a greșit a plecat puţin pe sintetic, să se antreneze. Am demonstrat că nu sunt un tip ranchiunos şi, atâta timp cât şi-a revizuit atitudinea, l-am reprimit la echipă, dându-i şi şansa să joace“, a spus Grigoraş
.
Bilete la pachet
 
Clubul Pandurii Târgu Jiu scoate la vânzare, de astăzi, bilete pentru ambele jocuri de acasă, de săptămâna viitoare, cu Gaz Metan Mediaş, luni, şi cu „U“ Cluj, vineri. Preţurile sunt cele deja cunoscute, 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna I şi II şi 20 de lei la tribuna 0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS