10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuna înţelegere, secretul pandurilor din acest sezon

Buna înţelegere, secretul pandurilor din acest sezon

Atmosfera foarte bună din cadrul echipei Pandurii Târgu Jiu este motivul rezultatelor peste aşteptări ale trupei lui Petre Grigoraş în acest sezon

Pandurii se află pe locul 6 în Liga 1, însă jucătorii cred că ar fi meritat mai mult. Integralist în acest sezon, Viera trăieşte cu regretul punctelor irosite prea uşor în ultimele două etape. „Puteam să avem mai multe puncte dacă băteam pe Astra şi Târgu Mureş. E bine că suntem pe locul 6, dar puteam fi mai bine. Am început campionatul mai greu, dar acum jucăm bine. Am lucrat mult pentru a ajunge la acest nivel. Sunt mulţumit de jocul echipei. În fotbal nu trebuie să vorbeşti de ghinion. Trebuie să dai totul până în minutul 100. Pentru mine nu există ghinion în fotbal. Dacă nu bagi mingea în poartă, asta este“, a declarat Viera.
Şi colegul său Stojan Vranjes spune că locul ocupat nu este conform cu jocul prestat de gorjeni: „Meritam să fim în primele trei în clasament, la cum jucăm acum. Jocul nostru e bun“.
Ieri, Stojan Vranjes a împlinit 25 de ani şi cu acest prilej a făcut declaraţii de dragoste clubului cu care nu demult era în război. „Pentru mine, singura dorinţă e să fiu sănătos. Pentru Pandurii îmi doresc cât mai multe victorii şi să urcăm cât mai sus în clasament. Nu mă gândesc să plec. Plec doar împreună cu antrenorul. Totul e bine aici, am rezolvat problemele, sunt prieten cu toţi“, a punctat Vranjes. Bosniacul nu a desluşit încă tainele noului post, mijlocaş ofensiv dreapta, însă se sacrifică pentru binele echipei. „Trebuie să mă obişnuiesc pe noul post. Nu avem prea multe soluţii, am vorbit şi cu antrenorul. E mai greu, nu e postul meu, dar pot juca şi acolo, în dreapta. Mie îmi place ce am jucat înainte“, a mai spus Vranjes.

„Toată lumea se înţelege cu Grigoraş“

Glumele sunt nelipsite de la şedinţele tehnice ale pandurilor, iar jucătorii execută comezile lui Grigoraş cu zâmbetul pe buze. „Toată lumea se înţelege bine cu mister Grigoraş. Acesta este secretul echipei noastre. De la masor şi până la ofiţerul de presă, toţi se înţeleg bine cu antrenorul“, a afirmat Viera. Şi Vranjes este în asentimentul colegului său. „Atmosfera e foarte bună, de aici vin şi rezultatele“, a opinat bosniacul. Mentalitatea de învingător i-a obligat pe Vranjes şi Viera să-şi propună maximum posibil în următoarele trei jocuri ale pandurilor, toate la Târgu Jiu, cu Gaz Metan Mediaş şi U Cluj în Liga 1 şi cu FC Braşov în cupă. „Avem două meciuri acasă pe care trebuie să le câştigăm. O să urcăm sigur în clasament. Din punctul meu de vedere, fiecare meci de acasă trebuie câştigat, iar meciurile care vin pentru mine înseamnă 6 puncte. Trebuie să ne calificăm şi în Cupă“, a afirmat Vranjes. „Şase puncte şi calificarea mai departe în Cupă, asta ne propunem“, a spus şi Viera.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU