16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportALRO, cu cuţitul la os

ALRO, cu cuţitul la os

Liga a II-a
Luceafărul Oradea – ALRO Slatina

Stadion „Luceafărul“ – Sânmartin, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Luceafărul:
Miron – Letan, Miculescu, Cura, Adamachin – F. Neaga, Bundea, Pocian, C. Roşu – Blănaru, T. Moldovan.
Antrenor: Călin Moldovan.
ALRO Slatina: Marinescu – Pasăre, Vişa, I. Grosu, Ed. Stoica – Sg. Popescu, Coman, Quist, Precup, M. Voicu – Dulcea.
Antrenor: Daniel Mogoşanu.
Vor arbitra: Cl. Ştefănuţi – I. Szekely, A. Hiticas.

Slătinenii ocupă penultimul loc în clasament, dar vor să producă surpriza contra Luceafărului

Cu antrenor nou, Daniel Mogoşanu, dar cu moralul la pământ după eşecurile din startul campionatului, ALRO Slatina va întâlni Luceafărul Oradea, într-un meci în care speră să spargă ghinionul şi să obţină prima victorie. „Ne aşteaptă un joc extrem de greu, moralul jucătorilor este destul de afectat, însă aştept reacţia grupului, schimbarea de atitudine, vreau să văd agresivitate din partea lor. Schimbări, cu siguranţă, vor apărea în primul unsprezece, eu cred şi sper în lucrurile pe care vi le-am spus în legătură cu reacţia lor la ceea ce s-a întâmplat până acum, la faptul că trebuie să-şi schimbe atitudinea, să răspundă agresiv în joc, la faptul că fiecare jucător este responsabil vizavi de lucrurile întâmplate şi trebuie să înţeleagă că nu mai putem continua pe această linie. Nu aş vrea să discut de promovare, avem un pas mic de făcut, meciul de la Oradea, gândul nostru este legat de jocul acesta şi atâta tot. Încercăm să ne concentrăm pe lucrul acesta“, a declarat Mogoşanu pentru gazetanoua.ro.
 
Schimbări în echipa aluminiştilor
 
Luceafărul Oradea, ocupanta locului nouă, cu opt puncte, în Seria Vest, a scos o remiză etapa trecută, 2-2 cu concitadina FC Bihor, golul egalizator fiind reuşit de fostul jucător al Ştiinţei, Zeno Bundea.
ALRO nu-l va putea folosi sâmbătă pe Cătălin Crăciun, suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută, la meciul cu FC Maramureş. Antrenorul Mogoşanu a încercat mai multe formule de joc săptămâna aceasta, existând posibilitatea să joace cu un singur vârf, Dulcea, mai ales că este vorba de un meci în deplasare. Eduard Stoica a fost retras fundaş, în timp ce Mircea Voicu va apărea în linia mediană. În privinţa staff-ului, Mogoşanu spune că nu s-a gândit deocamdată să opereze modificări, confirmând că antrenorul cu portarii, Dan Păsărin, este încă în funcţie: „Până în momentul acesta, nu m-am gândit cu cine voi lucra, dar o să anunţ cât de curând. Domnul Păsărin, deocamdată, rămâne. Sincer, singurul meu gând în momentul acesta este să reuşesc să găsesc formula, sistemul câştigător. Toată energia mea este canalizată pe lucrul acesta, în rest, nimic altceva“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS