8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au zdrobit Bihorul

Găzarii au zdrobit Bihorul

Gaz Metan Severin – FC Bihor Oradea 3-0
Au marcat:
Şaim ‘16, Mitic ‘66, Moutinho ‘89.
Stadion „Municipal“, spectatori: 8.000.
Gaz Metan: Şteţca – Vigariu, Bălău, Cosic, Rusu – Neacşa, Mitic, Vârtic, Şaim (‘78, Mirescu) – Biţiş (‘64, Moutinho), Boroiban (‘85, Trifu).
Antrenor: Cosmin Bodea.
FC Bihor: Pogacsics – Muscă, S. Oltean, M. Deaconescu, Cr. Danci, Selagea (‘69, Malinic), Diarra, Florean, Fl. Pop (‘39, Birtalan), Bârză (‘55, Coroian), Sorian.
Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Au arbitrat: S. Tarcea – An. Simonis, B. Velicu.

Împinşi de la spate de un public „fierbinte“, severinenii au făcut spectacol pe „Municipal“ în ,,restanţa“
cu gruparea orădeană, câştigând cu un scor de neprezentare

Cunoscându-i foarte bine pe orădeni, antrenorul oltenilor, Cosmin Bodea, a elaborat un plan de bătaie bine pus la punct, care, respectat întocmai de jucători, nu a dat greş. Gaz Metan Severin a câştigat clar, scor 3-0, confruntarea cu FC Bihor, restantă din cadrul rundei a treia, rezultat în urma căruia s-a instalat confortabil pe locul secund în clasament, cu 10 puncte (golaveraj 6-0), fiind la egalitate cu liderul FC Argeş (golaveraj 10-4).
Juniorul Viorel Şaim a deschis balul în minutul 16, executându-l pe goalkeeperul Pogacsics, cu o „torpilă“ de la 20 de metri, moment în care cei aproximativ 8.000 de spectatori s-au descătuşat şi au creat o atmosferă extrem de frumoasă pe „Municipal“. Oltenii şi-au dublat avantajul în minutul 66, cu un eurogol, Alex Neacşa a centrat excelent dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, iar Milan Mitic a reluat impecabil cu capul din nouă metri, făcând inutil plonjonul lui Pogacsics. Cel care a „închis“ tabela a fost preferatul tribunelor, Hugo Moutinho, portughezul finalizând cu un şut de la 17 metri în dreapta portarului o acţiune de toată frumuseţea creată de Patrian Trifu.
La finalul jocului, Alin Vigariu şi colegii săi au mers la tribuna a doua şi au salutat inimoasa galerie severineană, prezenţa acesteia pe „Municipal“ fiind o premieră. De menţionat este şi faptul că spectatorii au putut observa ultima achiziţie a clubului, o maşinuţă cu ajutorul căreia sunt transportaţi jucătorii accidentaţi în afara terenului de joc, „bijuteria“ costând aproape 40.000 de lei, după cum a mărturisit vicepreşedintele executiv Felix Nuhaiu. 

Bodea, fericit

Strategul formaţiei Gaz Metan Severin, Cosmin Bodea, s-a declarat foarte bucuros de victoria obţinută în faţa celor de la FC Bihor, mărturisind că nu se aştepta la un asemenea rezultat. „Sunt fericit că am reuşit să aducem o victorie mare, în faţa unui public minunat cum am avut în seara asta. Sunt bucuros cu atât mai mult cu cât echipa nu a primit gol. Sperăm să o ţinem tot aşa, pentru că au trecut doar patru meciuri şi nu am realizat nimic până acum. Felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o, ştiind că echipa din Oradea e valoroasă, care a promovat în teren în A, sezonul trecut. Băieţii au dat dovadă de caracter şi le mulţumesc. Sper ca în continuare să înţeleagă situaţia, să se concentreze la fiecare meci şi să obţină rezultatele pe care ni le dorim cu toţii. Nu mă aşteptam la un scor aşa mare, dar mă aşteptam la un joc bun. Am pregătit bine jocul, cunoşteam echipa din Oradea foarte bine şi mă aşteptam la o victorie. Ne bucurăm că am adus atâţia oameni la stadion. E mai plăcut fotbalul atunci când ai spectatori alături de tine şi când poţi să-i faci şi fericiţi“, a declarat Cosmin Bodea. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII