24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii de la Energia iau startul în Liga Naţională

Handbaliştii de la Energia iau startul în Liga Naţională

Energia Pandurii Târgu Jiu debutează duminică, de la ora 12.30, în deplasare, cu Ştiinţa Municipal Bacău, în sezonul 2011-2012 al Ligii Naţionale de handbal masculin. Concentrate în şapte zile, primele trei etape ale Ligii Naţionale de handbal masculin propun un adevărat maraton pentru handbaliştii gorjeni, de circa 2.500 de kilometri. Energia joacă duminică, în direct la DigiSport, la Bacău, joi, 15 septembrie, primeşte vizita echipei Poli Timişoara, iar duminică, 18 septembrie, merge în fieful campioanei HCM Constanţa. Densitatea aceasta de jocuri, nejustificată, nu convine Energiei, o echipă cu un lot restrâns numeric şi valoric, astfel că pretenţiile lui Liviu Andrieş sunt decente. „Îmi doresc ca după aceste trei meciuri jucate într-o săptămână să ieşim cu lotul valid şi să avem minimum două puncte“, îşi doreşte tehnicianul gorjenilor.

Echipa din Bacău
este favorită

Energia Pandurii porneşte cu şansa a doua la Bacău, o echipă de podium în viitorul campionat. „Bacăul se va bate sus, are un buget mai mare decât al nostru, a făcut transferuri. Vor fi în primele trei echipe ale campionatului. Noi mergem să jucăm şi să facem un meci bun. Printr-o evoluţie bună în apărare, o victorie nu ar fi o minune. Sportul îţi oferă surprize, nu minuni. Nu jucăm cu Barcelona, întâlnim o echipă din campionatul nostru, nu sunt foarte mult peste noi. Va fi un meci greu, iar cine va fi în cea mai bună formă sportivă va câştiga“, susţine Liviu Andrieş.
Gorjenii vor deplasa la Bacău doar doi portari, Florin Dragomir şi Bogdan Motoi, Adrian Rădulescu fiind învoit pentru a participa la un eveniment în familie. Nici Ilieş nu este în plenitudinea forţelor, acesta antrenându-se foarte puţin în ultimul timp din cauza unor probleme medicale. „Ilieş nu este în formă foarte bună, dar prin voinţa lui va compensa lipsa de pregătire. Rădulescu are un eveniment în familie, se căsătoreşte fratele lui, şi e normal să fie învoit. Voi miza pe Dragomir şi Motoi“, a spus Andrieş.
Obiectivul oficial al echipei Energia Pandurii Târgu Jiu în noul sezon al Ligii Naţionale este clasarea pe locurile 5-8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS