16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanduri, atenţie la CS Mioveni!

Panduri, atenţie la CS Mioveni!

Resuscitată de Ilie Stan, gruparea argeşeană se anunţă un adversar dificil pentru gorjeni,
chiar dacă este penultima în Liga I

Pandurii vrea să rămână sus în clasament şi după jocul cu CS Mioveni, mai ales că urmează meciuri grele. Petre Grigoraş se teme de replica nou-promovatei, care a arătat cu totul altă faţă de când a fost preluată de Ilie Stan. O victorie ar aduce o linişte relativă în tabăra gorjenilor înaintea disputelor cu Steaua (duminică, 18 septembrie, ora 19.00, Digisport 1), Astra (luni, 26 septembrie, ora 19.00, Dolce Sport – TVR 1) şi FCM Târgu Mureş (vineri, 30 septembrie, ora 21.30, DigiSport 1). „I-am anunţat că este cel mai important joc cu Mioveni, vin şi ei după o victorie clară cu Mediaş, cu un antrenor nou şi altă stare de spirit. Nu aş vrea să călcăm strâmb, ar fi extraordinar de bine să avem victorie, să rămânem sus în clasament şi plus la adevăr. Sunt convins că şi ei se gândesc că au posibilitatea să intre în cărţi şi să scoată un rezultat bun. Noi, pe de altă parte, dacă vom câştiga, ne asigurăm o linişte relativă pentru meciurile viitoare. Avem la Steaua, apoi vine Astra, o echipă puternică, ne ducem la Târgu Mureş, după care avem două meciuri grele cu Mediaş şi Cluj acasă. Pentru mine este extraordinar acest joc. Rică, Dică, Cipi Tănase, Mărăgăritescu sunt jucători care nu întâmplător au ajuns la loturile naţionale. Au jucători cu experienţă, echipă bună, dar care nu-şi găsise identitatea în primele etape, nu-şi găsise ritmul, dar cu această schimbare s-au descătuşat“, a spus Grigoraş.

Noi 6-0, ei 17-0

CS Mioveni a arătat o poftă nebună de gol în ultimul timp, reuşind să învingă clar Gaz Metan Mediaş, scor 4-2 în ultima etapă, iar într-un meci amical au zdrobit cu 17-0 o echipă din liga a V-a din Argeş, lucru care ar trebui să-i pună în gardă pe gorjeni. În schimb, Pandurii abia a învins o divizionară judeţeană, Ştiinţa Turceni, scor 6-0, într-un amical. Grigoraş le găseşte totuşi circumstanţe atenuante elevilor săi. „Am dat exemplu, noi am jucat cu o echipă de liga a 4-a cu care ne-am chinuit până le-am dat vreo două goluri, în repriza a doua s-a jucat vreo 20 de minute şi făceau schimbări să treacă timpul. În schimb, Mioveniul a câştigat cu 17-0, s-a respectat“, a mai spus Grig.

Zvonko, atac la Grigoraş

După ce Stojan Vranjes a fost trimis la echipa a doua deoarece a lipsit la două şedințe de pregătire ale echipei Pandurii, impresarul fotbalistului bosniac, Zvonko Milojkovic, a lansat un atac dur la adresa antrenorului Petre Grigoraş. „Incredibil, s-a trezit Grigoraş să pună piciorul în prag! După ce a îngropat pe Poli Iaşi de nu o să-şi revină această echipă nici în umătorii doi ani, a fost acum descoperit la 200 de metri adâncime de către Condescu. De ce vrea să îi forţeze mâna lui Condescu, adică să aleagă între Vranjes şi antrenor? A uitat că doi jucători ai mei îi menţin echipa pe linia de plutire? Vranjes şi Stromajer marchează constant pentru Pandurii“, a tunat Milojkovic. Agentul sârb are un cui împotriva lui Grigoraş încă din iarnă, când tehnicianul pandurilor a refuzat un atacant, Bosko Stupic, impresariat de Milojkovic, apoi i-a pus pe liber pe Vranjkovic şi Maksumic, ambii din spaţiul ex-iugoslav. Dacă nu va fi declarat liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, aşa cum a solicitat, Vranjes are un viitor sumbru la Pandurii. Bosniacul se pregăteşte cu echipa a doua a clubului, dar nu are drept de joc pentru că nu se află pe lista comună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII