14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGîngioveanu: Am ales Rapid pentru Răzvan Lucescu

Gîngioveanu: Am ales Rapid pentru Răzvan Lucescu

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Cosmin Gîngioveanu,  a făcut ieri-dimineaţă vizita medicală. El s-a transferat la sfârşitul săptămânii trecute la Rapid, iar la vizita la doctor a fost însoţit de medicul echipei din Giuleşti. Gîngioveanu a fost ultimul jucător al Ştiinţei care şi-a găsit echipă după ce Universitatea a fost dezafiliată, anunţând că a dat cu piciorul altor oferte mai bune pentru a juca în Liga I. „Sunt apt de joc,  mă simt bine. E a doua vizită medicală din această vară, pentru că am făcut şi cu Universitatea una. Pentru mine, aspectul financiar e pe planul doi. Am ales Rapid pentru ocazia de a lucra cu Răzvan Lucescu“, şi-a argumentat Gîngioveanu decizia de a semna cu giuleştenii.
 „Gîngio“ a vorbit ieri şi despre derbiul cu Steaua, dezvăluind că a discutat deja pe tema aceasta cu fraţii Costea, care sunt legitimaţi la Steaua. „Am vorbit cu fraţii Costea şi aştept duelurile din teren cu ei. La Rapid este o atmosferă excelentă şi am fost primit foarte bine. Sper să cucerim măcar un trofeu anul acesta“, a adăugat fostul juvete.

 Poli Timişoara a luat doi jucători de la Torino

 Retrogradată în liga secundă, Poli Timişoara a făcut ieri primele transferuri. Gruparea de pe Bega a perfectat împrumutul portarului Mario Kirev, de la Juventus Torino, şi al mijlocaşului Nicolas Martin Gorobsov, de la AC Torino, cei doi urmând să evolueze la echipa bănăţeană pentru un sezon, a declarat Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului. „Ambii jucători sunt împrumutaţi până vara viitoare. Transferurile nu s-au făcut în ultimul moment, dar am aşteptat primirea cărţilor verzi, pentru ca ambii să poată evolua. Pentru Kirev, Juventus va plăti salariul integral pe durata împrumutului, în timp ce la Gorobsov vom contribui şi noi cu o parte din contract, însă nu este o sumă mare. Teoretic, mai urmărim transferul unor jucători liberi de contract, practic, mai vedem“, a afirmat Daniel Stanciu, conform mediafax.ro. Bulgarul Mario Kirev are 22 de ani şi a fost transferat de Juventus Torino în 2009, iar până acum a fost împrumutat în Elveţia, la Grashoppers Zürich şi FC Thun. Nicolas Gorobsov (21 de ani) este născut în Argentina, are cetăţenie italiană, dar şi un bunic rus şi este deţinut în coproprietate de Torino şi Vicenza.
• Lucian Cazan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII