14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVranjes, interzis la Pandurii

Vranjes, interzis la Pandurii

După cele trei zile libere primite de la antrenorul Petre Grigoraş, mijlocaşul Stojan Vranjes nu s-a mai prezentat la antrenamente. Vranjes a lipsit nemotivat la şedinţele de pregătire de miercuri după-amiază şi de ieri-dimineaţă. A sosit însă la stadion ieri la prânz, pentru o discuţie cu antrenorul Petre Grigoraş. Nemulţumit de faptul că fotbalistul nu i-a dat măcar un telefon pentru a-şi explica absenţa, tehnicianul l-a exclus definitiv din calculele de viitor. „Vranjes este absent nemotivat şi va suporta consecinţele. O să-i fac referat pentru a fi sancţionat conform ROI. E şi el de vină, nu-l poate conduce impresarul. De unde ia banii? De la club. Până se dădea verdictul trebuia să vină la antrenament. Dacă era să plece, pleca după ce primea un răspuns de la comisie. Nici măcar un telefon nu a dat. Eu, când am ajuns la Târgu Jiu, domnul Vranjes era al 3.000-lea spectator din tribună, pentru că nu juca nici o secundă. Dacă vine astăzi (ieri – n.r.), conducerea trebuie să aleagă, ori eu, ori el. Mă gândesc deja la alte soluţii pe postul său, nu pot să-l aştept pe Vranjes la infinit“, a declarat Grigoraş.
Vranjes speră să devină liber de contract după ce a depus un memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF deoarece contractul său nu este tradus în limba maternă.

Să vină ofertele

Cum Vranjes pare să nu mai intre în calculele lui Grigoraş, clubul Pandurii aşteaptă oferte pentru mijlocaşul bosniac. „Poate să vină orice club cu ofertă pentru Vranjes, dar cu Steaua am vorbit şi nici nu se pune problema să-l dorească. Discutăm cu orice club, pentru orice jucător. Deocamdată, nici nu ne-am gândit să-l vindem. Nu am primit nici o cerere pentru jucătorul Stojan Vranjes“, a afirmat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta a anticipat şi sancţiunea care-l aşteaptă pe jucător pentru absenţele de la antrenament. „Dacă ar fi stat de vorbă cu Grigoraş, cu siguranţă s-ar fi discutat altfel, dar să nu dai nici măcar un telefon mi se pare un lucru deplasat. Grigoraş are nevoie de jucători de caracter. Vranjes spune că nu vine din cauza impresarilor, care nu-l lasă să vină, dar eu cred că el are cuvântul decisiv. Dacă el vine să joace pentru Pandurii, impresarul nu are ce să facă. Măcar să ne spună că nu vrea să mai joace la Pandurii. Gata, a dat două goluri şi acum e jucător mare… În opinia mea, cred că va fi dictată o suspendare de către conducere. Cred că Vranjes va fi trimis să evolueze pentru echipa a doua“, susţine Pârvulescu. Perioada de transferări în Liga I expiră luni, 5 septembrie, ora 24.00.

Pandurii, amical la Turceni

Pandurii Târgu Jiu va disputa astăzi, de la ora 17.30, un amical la Turceni cu divizionara D din localitate, Ştiinţa, prilej cu care oficialităţile locale vor inaugura şi baza sportivă. Antrenorul Petre Grigoraş va deplasa la Turceni tot lotul, dar rămâne de văzut dacă va folosi jucătorii de bază.
• Cristi Peptan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS