6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPolonezii speră să-i încurce pe rapidişti

Polonezii speră să-i încurce pe rapidişti

Mijlocaşul Mateusz Cetnarski a declarat că echipa sa, Slask Wroclaw, va lupta în meciul cu Rapid Bucureşti din returul play-off-ului Ligii Europa pentru a câştiga cu 3-0 şi a remonta scorul din prima manşă, informează publicaţia poloneză Onet, citată de Mediafax. „Eu zic că o înfrângere cu 1-3, cum a fost meciul nostru cu Rapid din tur, e o tragedie. Rapid a fost mai bună şi a meritat victoria. Păcat că am primit şi golul trei. Dacă pierdeam doar la un gol, mergeam în România cu speranţe mari de calificare. Aşa, avem şanse minime. Oricum, eu sunt de altă părere decât antrenorul nostru, care a spus că vom juca în retur doar pentru a spune un onorabil „«La revedere, competiţie!»“. Putem lupta pentru a câştiga cu 3-0, de ce nu, în fotbal e posibil orice“, a spus Cetnarski. Şi fundaşul Dariusz Pietrasiak a afirmat că Slask nu mai are nimic de pierdut acum: „Nu cred că un meci cum a fost cel cu Rapid al Wroclaw se poate repeta. Atâta timp cât mingea e în joc, sperăm. Dar suntem conştienţi că acum situaţia noastră e foarte dificilă şi ne va fi greu să accedem în grupe. Oricum, nu mergem în România să facem act de prezenţă. Vom lupta să scoatem tot ce putem, nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Cine ştie, poate reuşim o mare surpriză“.
Nici fundaşul Marek Wasiluk nu a renunțat la luptă şi nici căpitanul Sebastian Mila. „Şansele noastre de calificare sunt foarte mici, dar vrem să jucăm bine şi vedem ce iese“, a comentat Wasiluk. „Nu spun că avem nu ştiu ce şanse, dar nu vom repeta jocul slab din prima manşă“, a subliniat mijlocaşul Mila.
Programul meciurilor de mâine, din manşa retur a Ligii Europa: Rapid – Slask, ora 21.00 (Timişoara) – TVR 1; Dinamo – Vorksla Poltava, ora 18.15 (București) – TVR 1; Gaz Metan – Austria Viena, ora 20.00 (Cluj) – Digi Sport 2; ŢSKA – Steaua, ora 20.30 (Sofia) – Pro TV, Sparta Praga – FC Vaslui, ora 21.00 (Praga) – Digi Sport 1.
• Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS