14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştirti

Mutu a debutat la Cesena
Atacantul român Adrian Mutu a jucat primul meci oficial în tricoul Cesenei, în Cupa Italiei, informează Onlinesport. Echipa sa a câştigat la limită, cu 1-0, după prelungiri, în faţa lui Ascoli, reuşind calificarea în turul patru al Cupei Italiei. „Il Fenomeno“ a stat pe teren toate cele 120 de minute, dar nu a fost nevoit să execute lovituri de departajare, pentru că Bogdani a înscris în minutul 119. Cu acest meci, Adrian Mutu a debutat oficial la Cesena, unde s-a transferat în această vară, de la Fiorentina.

Kuban a umilit-o pe Volga
Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a reuşit cea mai clară victorie din acest sezon competiţional, câştigând cu 5-0, pe teren propriu, cu Volga Nizhny Novgorod, demontând totodată suspiciunile de blat apărute în ultimele zile în Rusia. Fostul jucător al CFR Cluj, Lacina Traore, a marcat două goluri pentru Kuban, în minutele 20 şi 45, Gigel Bucur a făcut 3-0 în minutul 53, celelalte două reuşite fiind semnate de Komkov şi Davydov. Dacian Varga a fost şi el în formă de zile mari, oferind două pase de gol. Din tabăra oaspeţilor, Mihăiţă Pleşan şi Janos Szekely au fost scoşi de pe teren în minutul 29. Kuban Krasnodar se află pe locul şapte în clasament, după 21 de etape, cu 34 de puncte, podiumul fiind ocupat în ordine de ŢSKA Moscova (45), Zenit Sankt Petersburg (43) şi Dinamo Moscova (38).

Goe, lider în Scoţia
Glasgow Rangers, cu Dorin Goian integralist, a învins în deplasare, într-un meci din etapa a 5-a, fostul lider, Motherwell, scor 3-0, şi a trecut pe primul loc în campionatul Scoţiei, profitând şi de eşecul-surpriză al lui Celtic, de pe teren propriu, cu St. Johnstone FC, scor 0-1. „Protestanţii“ au marcat prin Jelavic (‘20), Lafferty (‘44) şi Wylde (‘85).
• Grupaj realizat de
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU