14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVranjes, conflict fără voia lui cu Pandurii

Vranjes, conflict fără voia lui cu Pandurii

Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş, ar mai putea primi o lovitură. După ce i-a pierdut pe Matei, Grecu şi, din iarnă, pe Chiricheş, s-ar putea despărţi în curând şi de mijlocaşul Stojan Vranjes. Invocând unele nereguli în contract, Zvonko Milojkovic, impresarul lui Vranjes, s-a adresat comisiilor LPF. Milojkovic reclamă, se pare, faptul că reprezentanţii clubului Pandurii nu au redactat contractul lui Vranjes şi în limba sârbă, lucru recomandat de UEFA. „I-am reclamat pe cei de la Pandurii la comisii. Vranjes o să devină jucător liber. O să câştig sigur“, a anunţat ieri Milojkovic. Oficialii gorjeni neagă că ar exista cazul „Vranjes“. „Nu am primit nici o citaţie la club în legătură cu această speţă“, a spus secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. Nici Petre Grigoraş nu crede în reuşita acţiunilor lui Zvonko Milojkovic, însă, o eventuală plecare a lui Vranjes ar fi o mare pierdere pentru Pandurii. „Nu cunosc detaliile contractului. Ştiu însă că fotbalistul şi-a primit drepturile la zi, că s-au plătit toţi banii la echipa de la care a venit, FK Borac Banja Luka, ştiu că impresarul şi-a primit banii. Cu toate acestea, la noi în ţară se poate întâmpla orice! Gândiţi-vă cât am pierde într-o perioadă scurtă. Cine am fost noi până acum? O echipă care s-a salvat în retur sezonul trecut. Matei a plecat, Grecu a plecat, pleacă Chiricheş la iarnă şi, dacă mai pleacă şi Vranjes, atunci chiar ar fi o pierdere“, a declarat Grigoraş. În ciuda acţiunilor agentului său, Stojan Vranjes nu se gândeşte la plecare: „Sunt jucător la Pandurii, am contract şi vreau să joc aici“, a afirmat mijlocaşul.

Fără vlagă cu Dinamo

Claudiu Voiculeţ a revenit printre titularii pandurilor în partida cu Dinamo Bucureşti, scor 0-2, după ce în primele două etape fusese suspendat, dar fără succes. Mijlocaşul susţine că evoluţia slabă din partea a doua a meciului de la Bucureşti a fost cauzată de căldura excesivă. „Cred că puteam câştiga meciul cu Dinamo, mai ales după cum a jucat în prima repriză. Din păcate, după pauză, nu am mai avut puterea să facem presing şi să atacăm. Pandurii nu e o echipă fără putere, dar a fost şi foarte cald şi poate acest lucru ne-a afectat. Să sperăm că o să fie altceva la partida cu CFR, care va fi la ora 20.30. S-a văzut şi la meciul Braşov cu Sportul, care a fost în nocturnă, că s-a jucat alt fotbal“, a explicat Voiculeţ.
Cu patru puncte după trei etape, pandurii nu sunt foarte dezamăgiţi. „E bine că avem patru puncte, nu e un dezastru pentru că am jucat şi cu Dinamo, şi cu Braşov acasă. Şi s-a văzut că Braşov are o echipă bună. Urmează acum un joc cu CFR, care are o echipă foarte bună. Faptul că jucăm acasă ne obligă să nu pierdem. Vrem să câştigăm, dar să vedem ce va fi luni“, a mai spus Voiculeţ.

Lipsa de concentrare

Pandurii Târgu Jiu a alternat reprizele reuşite cu cele slabe în aceste prime trei etape ale sezonului, lucru explicat de Jaka Stromajer prin scăderea concentrării. „Mă îngrijorează faptul că jocul nu merge la fel ca în returul campionatului trecut. Facem nişte greşeli aiurea, ne scade concentrarea. Aşa văd eu situaţia. E o chestie psihică, nu fizică, pentru că la Ceahlăul am jucat bine în repriza a doua. Îmi este greu să explic de ce jucăm bine doar o repriză. Poate e începutul campionatului şi ne mai trebuie puţin timp. O echipă începe să joace bine după etapa a şasea, alţii cad după etapa a şasea, cum am făcut noi cu Cîrţu. Ne mai trebuie puţin timp să redevenim ce am fost“, susţine Stromajer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS