10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: Nu voi ceda Ştiinţa!

Mititelu: Nu voi ceda Ştiinţa!

Într-un interviu difuzat pe PRO TV, Adrian Mititelu a spus că îi este dor de fotbal şi că nu va renunţa la Universitatea Craiova.
„Mi-e dor de fotbal, de atmosferă, de antrenamente… dar mergem înainte. Trăiesc un coşmar. În fiecare zi mai apare un jucător care semnează cu alt club. Mă doare sufletul, dar sunt încrezător că se vor întoarce. Acest lucru nu se putea face dacă aveam un preşedinte de federaţie sănătos la cap“, a spus finanţatorul Universităţii Craiova.
„Echipa nu o voi ceda niciodată! Putem să stăm şi cinci ani, nu unul, în afara fotbalului! Sunt dezamăgit că suporterii Universităţii au căzut în plasa celor care au vrut să mă denigreze şi au asistat pasiv la distrugerea clubului. Le-am spus de ani de zile că există oameni care vor să distrugă clubul şi pe mine, dar nu m-au crezut“, a completat Adrian Mititelu.

Alin Buleică a semnat cu Kavala

Fostul fundaş dreapta al Universităţii Craiova, Alin Buleică (19 ani), s-a înţeles ieri cu formaţia Kavala (Grecia), cu care a semnat un contract valabil pe patru ani. La echipa elenă, retrogradată în eşalonul secund la începutul verii pentru meciuri trucate, şi reprimită ieri pe prima scenă, s-a mai transferat un alt fost jucător al Ştiinţei, fiind vorba despre portarul Mircea Bornescu.
Altfel, alţi cinci jucători ai Craiovei, care au depăşit vârsta junioratului, s-au transferat în Liga a III-a, la echipa vâlceană Damila Măciuca. Este vorba despre Bratoveanu, Ciurea, Cârstea, Stoichiţoiu şi Copilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

78 COMENTARII