10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia, amical cu San Marino

România, amical cu San Marino

Echipa naţională a României va întâlni, în deplasare, reprezentativa statului San Marino
într-un meci amical ce va avea loc pe 10 august, de la ora 21.30, informează site-ul FRF. Tricolorii vor decola de pe Aeroportul „Henri Coandă“ luni, 8 august, la ora 17.30, la bordul unei curse charter, având ca destinaţie Rimini. De acolo până în San Marino, deplasarea se va efectua cu autocarul. Naţionala României va decola de la Rimini spre ţară joi, 11 august, la ora 13.00.
FRF a anunţat vinerea trecută că a fost informată de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre România şi Argentina, programat pe 10 august, cu ocazia inaugurării „Naţional Arena“, precizând că decizia AFA este unilaterală şi abuzivă, punctând că va solicita în compensaţie daune materiale şi morale substanţiale.
Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a declarat la începutul săptămânii că speră să se perfecteze meciul amical cu reprezentativa Uzbekistanului, în Austria, pe 10 august, în locul celui cu Argentina, dar şi acesta a picat. „Amicalul cu Uzbekistanul a căzut, s-ar putea să jucăm cu San Marino, la Rimini. Meciul cu Uzbekistanul nu se va mai juca, deoarece delegaţia asiaticilor nu a putut să-şi ia viza pentru Austria“, a anunţat biroul de presă al FRF. Uzbecii au propus ca amicalul să se joace la Taşkent, urmând să suporte cheltuielile cu deplasarea, cazarea şi masa delegaţiei României, dar FRF a refuzat această variantă din cauza distanţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU