10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVranjes: Pentru mine fiecare gol e special

Vranjes: Pentru mine fiecare gol e special

Mijlocaşul pandurilor, Stojan Vranjes, a marcat două eurogoluri în partida cu FC Braşov, scor 2-1, bosniacul atrăgând atenţia marilor cluburi din România

Reuşitele fantastice ale lui Stojan Vranjes au decis destinaţia celor trei puncte din meciul cu FC Braşov, iar pe adresa sa au şi început să curgă ofertele. Mijlocaşul a arătat că poate juca bine cu ambele picioare, punctând mai întâi cu dreptul, din vole, pentru ca pe finalul jocului, când se restabilise echilibrul, să aducă victoria cu piciorul stâng, cu un şut superb de la peste 25 de metri. „Pentru mine fiecare gol pe care-l dau e un eurogol. Nu a fost nici unul mai special. Important e să dau gol şi echipa să câştige. Eu spun că victoria de azi (luni – n.r.) e meritată, dar a fost un meci foarte greu. Braşovul a jucat mereu foarte bine la Târgu Jiu, ştiam că va fi un meci greu şi am reuşit să-i anihilăm şi să obţinem victoria“, a declarat Vranjes. Execuţiile pandurului i-au atras atenţia lui Gigi Becali, care a urmărit meciul la TV, finanţatorul Stelei interesându-se cum poate fi transferat. „Nu ştiu care e preţul meu. Când ajunge o ofertă, o să discutăm, nu vreau să vorbesc despre aşa ceva acum, pentru că eu cred că e o glumă, nu mă vrea pe mine Steaua. Dar am telefonul deschis pentru domnul Becali. Mi-aş dori să joc la Steaua dacă nu e o glumă. Cine nu ar dori să plece la Steaua? E cel mai mare club din România. E şi Martinovic acolo şi am prieteni foarte buni acolo“, a comentat Vranjes.

Impresarul lui Vranjes îl vrea liber
de contract!

Zvonko Milojkovic, agentul lui Vranjes, susţine că FC Krasnodar şi două echipe mari din Bucureşti vor să-l transfere pe mijlocaşul pandurilor. Milojkovic vrea să-l declare liber pe Stojan, motivând că înţelegerea cu Pandurii are câteva nereguli. „Vranjes are trei oferte clare. Una este de la FC Krasnodar, celelalte două sunt de la echipe mari din Bucureşti. Probabil că a fost ultimul meci al lui Vranjes la Pandurii. Vrem să depunem memoriu să devină jucător liber de contract, deoarece există o neregulă în contractul cu Pandurii“, a declarat Milojkovic pentru ProSport. Oficialii echipei Pandurii susţin că Vranjes este netransferabil. „Sunt şanse mici ca Vranjes să plece de la Pandurii pentru că am hotărât să păstrăm lotul intact. În principiu, până la finalul turului, ne-am dori să rămână toţi jucătorii aici“, a spus Eugen Pîrvulescu la GSP TV. Nici Petre Grigoraş nu este dispus să se dispenseze de jucător. „Când am ajuns la Pandurii, Vranjes stătea în tribună. M-a impresionat în retur, e un jucător de caracter, iar în acest meci a continuat evoluţiile bune. Cred că domnul Becali a fost încântat de execuţii. I-aş recomanda să rămână până în iarnă sau chiar până în vară şi poate pleacă în altă parte. Eu nu i-aş da drumul“, a comentat Grigoraş. Chiar dacă jocul pandurilor a scârţâit pe alocuri, tehnicianul lor se bucură pentru cele trei puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU