21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMoroşanu l-a bătut pe Stefan Leko

Moroşanu l-a bătut pe Stefan Leko

Ieşeanul Cătălin Moroşanu a obţinut o victorie de răsunet în gala Local Kombat „Marea Bătălie“ de la Constanţa, reuşind să îl învingă categoric pe neamţul Stefan Leko, fost campion K1, după cea mai bună partidă din carieră.
Moroşanu a dominat toată partida şi i-a aplicat lovituri necruţătoare lui Leko, care a ajuns şi la podea, fiind numărat de arbitru, dar în cele din urmă s-a ridicat. Sportivul nostru a demonstrat că s-a maturizat şi a câştigat la puncte, spre bucuria spectatorilor prezenţi în sala din Constanţa.
„Este cea mai importantă victorie din cariera mea. Îi mulţumesc lui Leko pentru că există. Datorită lui sunt aici, datorită meciului pe care l-am avut în urmă cu patru ani. Îl iubesc pe Leko, vă iubesc pe toţi“, a spus Cătălin Moroşanu, conform Onlinesport.
Iată rezultatele galei: Piramidă: Marian Iordan a fost făcut KO în repriza a treia de Carter Williams, în meciul rezervelor pentru piramidă; Sebastian Ciobanu a fost învins prin KO devastator de Ismael Londt, în repriza a treia; Mladen Brestovac l-a făcut KO în prima repriză pe Mighty Mo, cu o lovitură la ficat; Ismael Londt l-a făcut KO în runda 1 pe Mladen Brestovac, în finala piramidei; Super-fight-uri: Mihai Barbu a câştigat la puncte meciul cu israelianul Alex Tropimov; Bogdan Stoica a abandonat în repriza a treia în meciul cu turcul Hakan Aksoi după o accidentare la genunchi; Andrei Stoica l-a învins pe olandezo-angolezul Henriquez Zowa la puncte; Benjamin Adegbuyi l-a bătut prin KO în repriza a 2-a pe francezul Joachim Thomas; Cătălin Moroşanu l-a bătut la puncte pe Stefan Leko, fostul campion K-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS