9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură şi-a conturat lotul

Papură şi-a conturat lotul

Amicalul cu Piatra Olt, câştigat cu 3-0, a fost edificator pentru tehnicienii de la Alro Slatina ca să tragă linie şi să ştie pe cine se bazează în viitoarea stagiune

Alro a continuat rezultatele excelente din amicale, ultima „victimă“ fiind divizionara C Piatra Olt, gruparea slătineană impunându-se sâmbătă cu 3-0. Aluminiştii au deschis scorul în minutul 30, Gabriel Precup a centrat din corner pentru Sergiu Popescu, care a şutat direct în vinclul porţii lui Bugiu de la 25 de metri (1-0). Tot sub bară a marcat şi căpitanul Gabriel Precup, după o acţiune de toată frumuseţea, decarul lui Alro a driblat trei adversari şi l-a lăsat fără replică pe portarul Marinca (2-0, ’70). Cel care a „închis“ tabela de pe „Metalurgistul“ a fost Daniel Ene. Tânărul atacant slătinean a reuşit un lob superb din interiorul careului, Marinca fiind prea ieşit dintre buturi ca să poată împiedica balonul să intre în poartă (3-0, ’75). Replica grupării FC Piatra Olt a fost destul de ştearsă, şi asta pentru că elevii lui Dan Oprescu şi-au reluat pregătirile abia cu o săptămână în urmă, pentru alb-vişinii acesta fiind primul amical din perioada precompetiţională.
În disputa de sâmbătă, de pe stadionul „Metalurgistul“ din Slatina, ambele combatante au rulat întreg lotul de jucători, fiecare echipă modificându-şi „unsprezecele“ în repriza secundă. Alro a început partida cu Mecea – Pasăre, Vişa, V. Sandu, Grosu, Sg. Popescu, Al. Coman, Precup, Ed. Stoica – Dulcea, Creţu, în partea secundă tehnicianul Corneliu Papură introducându-i pe Grecu – Pasăre, Răducu, Vodiţă, Stancu – Sg. Popescu, Anghelina, Al. Coman, Ed. Stoica – M. Ene, D. Ene. De partea cealaltă, Dan Oprescu i-a trimis pe teren pe Bugiu – Mormolea, Lengel, Preda, Bancu – Huţanu, Pavel, D. Sandu, D. Andrei – A. Mihai, Burian, apoi a mizat pe Marinca – Bogdanovici, Stănescu, Ciocan, Giurcă – Ştefan, Ignat, Vâlcică, Cozea – Dragalina, Răcăreanu.

Oprescu – nemulţumit, „Papi“ – evaziv

„Principalul“ echipei FC Piatra Olt, Dan Oprescu, s-a arătat îngrijorat de defensiva sa, considerând că s-au primit prea uşor golurile. „Eu spun că primul unsprezece deja începe să se contureze. Am împărţit lotul în două echipe, iar formula de bază prefigurată va avea în componenţă, cred că în mod echilibrat, jucători care au evoluat în ambele reprize. Nu poţi să fii mulţumit când primeşti trei goluri, o echipă care are pretenţii nu trebuie să primească gol. Lipsa angrenării unora la efort a dus la primirea golurilor“, a declarat Dan Oprescu, conform liga2.ro.
De partea cealaltă, tehnicianul aluminiştilor, Corneliu Papură, a fost, ca de obicei, evaziv în declaraţii, vorbind mai mult de viitoarea etapă de pregătire de la Donje Milanovac, cantonament care va debuta astăzi şi se va întinde pe o perioadă de 12 zile. „Toţi jucătorii sunt importanţi, însă unii vor juca mai puţin, iar alţii mai mult, pentru că regulamentul permite să ai doar unsprezece în teren. Sunt într-o perioadă de pregătire, nimic mai mult. Am stabilit programul jocurilor din cantonament, însă să vedem ce va fi la faţa locului. Uneori trebuie să iei decizii pe loc, vom vedea şi în funcţie de echipele care vor fi acolo“, a spus Corneliu Papură după amicalul cu Piatra Olt.
Alro Slatina va miza în stagiul din Serbia pe 22 de fotbalişti, cei care nu se regăsesc în lotul aluminist fiind puşi pe liber de tehnicienii Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu, care aşteaptă în pregătiri doi-trei jucători de valoare. Iată componenţa grupării slătinene pentru cantonamentul din Serbia: portari: Marinescu, Mecea, Grecu; fundaşi: Pasăre, Grosu, Vişa, M. Dedu, Răducu, Vodiţa, V. Sandu, I. Stancu; mijlocaşi: Sg. Popescu, Quist, Al. Coman, Ed. Stoica, Precup, Anghelina; atacanţi: C. Dedu, D. Ene, G. Ene, Dulcea, Creţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII