13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVară plină pentru luptătorii de la Power Gym

Vară plină pentru luptătorii de la Power Gym

Sportivii de la Power Gym Craiova se pregătesc pentru o serie de evenimente în care vor evolua atât la amatori, la semiprofesionişti, cât şi la profesionişti.
Marian Şerban şi Cristian Tănase vor evolua în gale profesioniste. Şerban are ocazia să lupte într-o promoţie televizată, iar Tănase va lupta într-o promoţie germană, care are calificări într-o gală din Serbia.
Pe 16 iulie, Marian Şerban va disputa un meci extrem de greu, la Hunedoara, împortiva lui Flavius Boiciuc, de la Knockdown Timişoara, iar pe 21 august va lupta în cadrul unei gale la Uricani.
Şi Cristian Tănase trebuia să urce în ring la Hunedoara, dar nu va mai merge, deoarece adversarul său, un sportiv din Ucraina, are probleme cu obţinerea vizei. Tănase va lupta, în schimb, pe 21 august, la Uricani, iar în toamnă va merge în Serbia, unde îl va întâlni pe Milan Reljic, practicant de muay-thai, care are un palmares pozitiv. Alţi doi sportivi de la Power Gym, Alex Lupu (75 kg) şi Cosmin Leoveanu (80 kg), vor lupta în deschiderea unor gale din România, cu posibilităţi de a fi promovaţi, în funcţie de randamentul pe care îl dau. „Alex Lupu este un luptător puternic, care provine din wu-shu şi care se antrenează deja de un an în echipa noastră, aflându-se la al doilea meci de thai-kickboxing, regulament k-1, iar Cosmin Leoveanu, numit de colegii de echipă „Zmeul“, este un debutant cu un suflet mare şi fizic impresionant, care a făcut un meci extraordinar la gala precedentă, de la Timişoara“, a explicat antrenorul Ionuţ Pucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU