5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii calculează punctele pentru noul sezon

Pandurii calculează punctele pentru noul sezon

Oficialii clubului gorjean s-au declarat mulţumiţi de ţintarul Ligii I, considerând în general că programul îi avantajează. Prezent la tragerea la sorţi, Daniel Băloi, secretarul general al clubului Pandurii, consideră că echipa sa poate aduna aproape 30 de puncte numai în tur, cu condiţia ca gorjenii să câştige toate meciurile de acasă. „Am avut parte de o tragere la sorţi favorabilă. Vom juca, aşa cum ne-am dorit, în deplasare în prima etapă şi la o echipă nou-promovată şi vom încheia sezonul jucând cu două echipe nou-promovate, ceea ce cred că ne avantajează. Este un interval în care ne va fi greu, în etapele 13-15, când vom juca acasă cu Oţelul şi Rapid şi cu Vasluiul în deplasare, dar sunt sigur că ne vom descurca şi atunci. Cu puţină atenţie putem câştiga toate meciurile de pe propriul teren în tur şi ne vom putea face un retur uşor“, a declarat Daniel Băloi, conform site-ului sportingorj.ro. Primul meci al Pandurilor de pe propriul teren va fi contra celor de la FC Braşov şi se va juca la Severin deoarece stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu nu este încă pus la punct. Revenirea Pandurilor pe propria arenă ar putea avea loc în runda a patra, pe 20 august, contra celor de la CFR Cluj. Deocamdată, gorjenii se pregătesc în Austria, unde au programate mai multe meciuri de verificare, vineri seară evoluând în compania austriecilor de la FC FC Halein. La această partidă au fost folosiţi şi ultimii doi veniţi în tabăra gorjenilor, atacantul Paul Batin (CFR Cluj) şi mijlocaşul central Amaury Bischoff (Academica Coimbra).

Temelescu
este precaut

Managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu, este ceva mai precaut când vine vorba de meciurile oficiale ale gorjenilor. Chiar dacă are încredere în trupa pregătită de Petre Grigoraş, Temelescu ştie că nici un meci nu este dinainte câştigat: „În Liga I s-a dovedit că nici un meci nu e uşor, aşa că trebuie să fim concentraţi, indiferent cu cine jucăm. Noi vom privi fiecare meci la fel. Tratăm jocurile serios şi cu multă prudenţă pentru că aşa e cel mai bine. Echipele care vin din Liga a II-a sunt mult mai motivate, caută să debuteze cu dreptul. Oricum, am discutat şi cu Grig şi am ajuns la concluzia că ne e indiferent cu cine jucăm, noi ne gândim doar la jocul nostru şi atât“.

Adversarii pandurilor

Programul echipei Pandurii în turul Ligii I, sezonul 2011/2012, este următorul: Ceahlăul (d), FC Braşov (a), Dinamo (d), CFR Cluj (a), Voinţa Sibiu (d), CS Mioveni (a), Steaua (d), Astra Ploieşti (a), FCM Târgu Mureş (d), Gaz Metan Mediaş (a), Universitatea Cluj (a), Sportul (d), Oţelul (a), FC Vaslui (d), Rapid (a), Petrolul Ploieşti (d), Concordia Chiajna (a).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS