10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi către Bute: Tu eşti regele acum

Hagi către Bute: Tu eşti regele acum

Gheorghe Hagi i-a zis lui Lucian Bute „tu eşti regele acum“, la o întâlnire care a avut loc marţi seară, la un hotel din Bucureşti, fostul căpitan al naţionalei României adăugând că este cel mai înflăcărat suporter al pugilistului român, după cum informează site-ul www.lucian-bute.ro. Hagi, supranumit „regele fotbalului românesc“, a fost idolul lui Lucian în copilărie şi l-a făcut să iasă în stradă după izbânzile naţionalei de fotbal.
„Regele“ i-a promis lui Bute că pe 9 iulie va fi la
Romexpo, în primele rânduri, să-l încurajeze în disputa cu francezul Jean Paul Mendy. Vinerea trecută, la sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al României cu autograful lui Hagi şi cel al Nadiei Comăneci. „Va fi cu mine în ring, Gică. Ieri (luni – n.r.)  m-a încurajat Adrian Mutu, azi (marţi – n.r.) tu. Este o mare onoare pentru mine să fiu susţinut de marii campioni ai ţării. Promit să nu vă dezamăgesc“, a spus Lucian.
Văzându-l transpirat după antrenament, Hagi a făcut o paralelă între cele două cariere: „Şi eu am fost talentat, dar, dacă nu munceam la antrenament şi nu respectam fotbalul, nu ajungeam sus. Eşti la fel ca mine. Am văzut că te antrenezi până la epuizare. Ştiu că în ring sunt momente dificile. Dacă te lasă picioarele, degeaba eşti talentat“.

Susţinut de fotbaliştii de la Oţelul

Jucătorii campioanei României, Oţelul Galaţi, i-au trimis lui Bute, originar din Galaţi, un tricou de joc pe care era scris şi mesajul  „De la campionii României pentru un campion mondial“. Lucian Bute, care are cetăţenie română şi canadiană, este invitat astăzi la Ambasada Canadei, pentru a celebra ziua naţională a acestei ţări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS