9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro s-a despărţit de Dumitra

Alro s-a despărţit de Dumitra

Mijlocaşul Ion Dumitra nu mai intră în vederile antrenorului Corneliu Papură, urmând să încheie socotelile cu Alro Slatina mult mai devreme decât s-a aşteptat. „Închizătorul“ de 35 de ani mai avea un an de contract, dar săptămâna viitoare se va întâlni cu preşedintele Jean Niţulescu şi îşi va rezilia contractul. „Am discutat cu preşedintele Jean Niţulescu, ne-am spus fiecare doleanţele şi m-a anunţat că antrenorul nu mai are nevoie de serviciile mele. Rămâne să vedem cum ne vom înţelege. A rămas să ne întâlnim săptămâna viitoare să cădem de acord în privinţa rezilierii contractului. Am mai primit o săptămână de vacanţă, a zis că sunt mai bătrân, să mă mai odihnesc. Deocamdată, nu am alte variante, rămâne
să-mi clarific situaţia şi după aceea voi vedea ce am de făcut. A fost o perioadă frumoasă, am reuşit să promovăm, iar sezonul acesta am avut un parcurs destul de bun. M-am simţit bine la Slatina“, a declarat Ion Dumitra, pentru liga2.ro.
Alro Slatina şi-a fixat şi primele jocuri amicale din perioada pregătitoare, sâmbătă urmând să o întâlnească pe colega de serie CSM Vâlcea, duelul fiind programat pe stadionul „Metalurgistul“, de la ora 11.00. De la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, o săptămână mai târziu (9 iulie), aluminiştii o vor întâlni pe divizionara C FC Piatra Olt, apoi, la doar două zile, vor părăsi Oltenia, urmând să asude în intervalul 11-23 iulie la Donje Milanovac (Serbia).
Consiliul Judeţean Olt a aprobat, în cadrul şedinţei de marţi, acordarea unui sprijin financiar echipei de fotbal Alro de 762.000 de lei, suma putând fi suplimentată în funcţie de rectificările bugetare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS