Acasă Sport Gane, la o semnătură de Universitatea

Gane, la o semnătură de Universitatea

„Jerry“ crede că în câteva zile se va oficializa numirea sa la cârma echipei din Bănie

Zvonurile că Jerry Gane va fi următorul antrenor al Ştiinţei tind să devină realitate. Surse foarte apropiate tehnicianului oltean susţin că acesta s-a înţeles deja cu patronul Adrian Mititelu pentru un contract valabil un an, urmând să semneze astăzi sau mâine. Fostul secund al lui Nicolo Napoli a recunoscut ieri că a discutat în această perioadă cu patronul Adrian Mititelu detaliile unei noi colaborări cu Universitatea. „Este adevărat, am avut mai multe discuţii, ele continuă, dar nu se poate spune nimic oficial acum. Cred că spre sfârşitul săptămânii se va putea vorbi de Gane antrenor la Universitatea“, a comentat „Jerry“. Antrenorul oltean dă acelaşi termen ca şi Mititelu, care recent a anunţat că, până mâine, cel târziu vineri, va numi un antrenor la echipă. Până mâine, FRF urmează să anunţe public dacă Universitatea poate juca în eşalonul secund. Gane a precizat că nu are legătură numirea sa cu decizia FRF în legătură cu eşalonul în care va juca Ştiinţa din sezonul viitor. „Din câte ştiu eu, Universitatea va juca în Liga a II-a. Oricum, decizia mea nu are legătură cu ce va decide FRF“, a adăugat „Jerry“. Deocamdată nu s-a discutat de aducerea unor jucători noi. Bugetul se va stabili în funcţie de banii care vor veni din vânzarea jucătorilor. Urbano Lega ar putea reveni ca preparator fizic la Ştiinţa, în timp ce George Biţă şi Ionuţ Pătrană ar urma să fie antrenori secunzi, iar Silviu Lung, probabil antrenor cu portarii.

Dănănae nu ştie nimic

Fundaşul dreapta al Ştiinţei, Ovidiu Dănănae, nu şi-a găsit încă echipă, deşi s-a spus că finanţatorul Adrian Mititelu i-ar fi eliberat un act valabil până pe 30 iunie prin care jucătorul este liber să-şi caute angajament, fiind de acord să-l cedeze oricărui club care oferă 700.000 de euro pe el. Mai mult, s-a scris că Dănănae ar fi dorit de o echipă din Turcia, însă aceste zvonuri nu s-au confirmat. „Ovidiu merge zilnic la sală şi se pregăteşte pentru noul campionat, dar nu ştie nimic de vreo ofertă pentru el“, spun apropiaţi ai jucătorului. Dănănae, care a cochetat şi cu echipa naţională, a fost la un moment dat în vizorul unor echipe precum Steaua sau Dinamo, însă preţul cerut de Adrian Mititelu blochează plecarea fotbalistului, care după accidentarea de acum doi ani nu a reuşit să revină la o formă sportivă de invidiat.

Ciucă, bun de joc

Mădălin Ciucă a revenit din Italia, iar medicii de la Clinica „Vila Stuart“, unde a fost operat de ruptură de ligamente la genunchiul stâng, i-au dat asigurări că totul este în regulă. Fotbalistul a efectuat o serie de teste specifice, iar rezultatele au fost îmbucurătoare pentru fotbalist, fiind şanse mari ca la reluarea campionatului să fie apt sută la sută. Deocamdată, fundaşul central oltean face recuperare pentru refacerea masei musculare, dar se bagă şi la miuţele organizate la cantonament împreună cu alţi jucători care vin la o mişcare pentru a se menţine în formă. Mădălin Ciucă l-a anunţat pe patronul Adrian Mititelu că vrea să rămână la Ştiinţa pentru a pune umărul la redresarea echipei, deşi nu se ştie oficial în ce eşalon vor juca juveţii în campionatul următor. Alb-albaştrii se vor reuni pe 4 iulie, la Craiova, apoi vor efectua două cantonamente, unul la Băile Govora, iar celălalt în Austria.

Exit mobile version