13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKuban, a treia înfrângere consecutivă

Kuban, a treia înfrângere consecutivă

Formaţia antrenată de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Zenit Sankt Petersburg, într-un meci din etapa a 15-a din campionatul Rusiei. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 35, când Zirianov a şutat în bară, iar mingea l-a lovit în cap pe portarul Aleksandr Budakov, care era întins după un plonjon, şi a intrat în poartă. La Kuban Krasnodar, Gigel Bucur a jucat până în minutul 88, Dacian Varga nu a evoluat, iar fostul jucător al clujenilor de la CFR, ivorianul Lacina Traore, a intrat în minutul 73 în locul lui Davydov. „Am avut un început de tur extraordinar, pe la mijloc a fost bine, iar sfârşitul a fost catastrofal. Din trei meciuri am luat zero puncte. Nu ştiu ce se întâmplă, dar norocul ne-a părăsit total. Eu cred că meritam mai mult în astea trei partide“, a spus după meci Dan Petrescu, conform Digi Sport.
Kuban Krasnodar este la al treilea eşec consecutiv, iar conducerea se gândeşte tot mai serios să-l înlocuiască pe Dan Petrescu, care ar putea continua tot în campionatul rus, fiind curtat de echipa lui Roberto Carlos, Anzhi Makhachkala.
În urma acestei înfrângeri, Kuban ocupă locul şapte în clasament, cu 21 de puncte, zece mai puţin decât liderul ŢSKA Moscova, care are şi un meci mai puţin disputat. Pentru echipa „Bursucului“ urmează un nou meci dificil, duminică urmând să evolueze în deplasare, de la ora 17.45 (Digisport 2), cu Rubin Kazan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS