17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Stancu: Nu mă autopropun la Craiova

Ionuţ Stancu: Nu mă autopropun la Craiova

Fotbalistul a plecat în cantonament în Ungaria cu Gaz Metan Mediaş, după ce Mititelu nu i-a mai răspuns la telefon

Aflat la un moment dat în discuţii pentru un transfer la Universitatea Craiova, Ionuţ Stancu este de părere că nu a fost dorit cu adevărat în Bănie.
– Ionuţ, în ce stadiu sunt negocierile cu Ştiinţa?
– Care negocieri? Am vorbit cu Adrian, a rămas să ne auzim la telefon, l-am sunat, dar nu mi-a răspuns. De atunci n-am mai insistat.
– Poate n-a auzit telefonul?
– Cine ştie ce s-o fi întâmplat? E posibil orice. Aş fi venit la Universitatea dacă era nevoie de mine, dar nu stau să mă autopropun la Craiova. Sunt în discuţii cu Gaz Metan Mediaş. Am făcut deja câteva antrenamente cu ardelenii şi astăzi (ieri – n.r.) am plecat cu ei în cantonament la Debrecen, în Ungaria. Cât despre Craiova, am rămas cu impresia că doar eu voiam la un moment dat să se facă acest transfer.

„Păcat de suporteri“

– Care este situaţia ta la Rapid?
– Sunt în litigiu cu bucureştenii. Aştept să-mi primesc salariile restante şi voi fi liber de contract. Nu vor fi probleme din acest punct de vedere.
– Semnezi cu Gaz Metan Mediaş?
– Deocamdată mă antrenez cu Mediaşul. Dacă ne înţelegem, voi semna. Însă, nu pot spune nimic sigur acum.
– Ai prefera să joci în Liga I, decât să evoluezi la Ştiinţa în Liga a II-a sau a III-a?
– Ar conta probabil şi acest lucru, dar nu ştiu dacă pot spune ce mi-ar conveni acum de vreme ce discuţiile cu Universitatea nu s-au concretizat.
– Regreţi că nu poţi îmbrăca din nou tricoul alb-albastru?
– La Universitatea nu poţi juca oricum, cu atât mai mult în situaţia în care este echipa cum. Cine va îmbrăca tricoul alb-albastru trebuie să simtă ceva pentru echipa asta, iar suporterii trebuie să fie alături de Universitatea. Oricum, păcat de ce s-a întâmplat, păcat de suporteri.

Vlad Bujor, mai mult voiajor

Şi fostul jucător al Ştiinţei, Vlad Bujor, adus în Bănie de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf de la Poli Iaşi, după un „implant“ nereuşit în Turcia, îşi încearcă norocul în această vară la Gaz Metan Mediaş. Bujor, care dăduse probe şi la Lankaran înainte de a fi legitimat la Universitatea, face parte, alături de Ionuţ Stancu, din grupul celor nou-veniţi la Gaz Metan, antrenorul Pustai deplasând la Debrecen un lot format din peste 30 de jucători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII