21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniela Bărzoi, triplă medaliată

Daniela Bărzoi, triplă medaliată

Două dintre sportivele secţiei de tenis de masă de la CSS Craiova, Daniela Bărzoi şi Oana Anghelescu, au urcat pe podium la Campionatul Naţional pentru juniori III (11-13 ani), desfăşurat recent la Câmpulung Muscel.
Performeră a fost Daniela Bărzoi, care a obţinut trei medalii, una de argint şi două de bronz. La dublu feminin, Daniela a făcut echipă cu colega de club Oana Anghelescu şi au obţinut medalie de argint. Cele două craiovence, pregătite de profesorul Cătălin Georgescu, au fost învinse în finală cu scorul de 3-0 de echipa alcătuită din Adina Diaconu (CSS-LPS Slatina) şi Andreea Bucur (LPS Constanţa).
Bărzoi a ocupat locul trei la dublu mixt, alături de Vladimir Anca (CSM Cluj-Napoca), după ce au pierdut în semifinale în faţa perechii Alexandru Manole (Câmpulung Muscel) /Andreea Bucur (LPS Constanţa), scor 3-2.
Cea mai valoroasă medalie a Danielei Bărzoi este bronzul obţinut la individual. Olteanca a suferit o singură înfrângere, în faţa favoritei principale a concursului Andreea Clapa (Bistriţa), scor 4-0, iar până atunci câştigase trei meciuri.
Profesorul Cătălin Georgescu a vorbit despre rezultatele obţinute de CSS Craiova la Câmpulung: „Cred că era momentul ca ambele sportive să confirme, fiind ultimul concurs al lor la această categorie. La concursul naţional «Top 12 România», ele au fost foarte aproape de podium. Bărzoi s-a clasat pe patru, iar Anghelescu pe cinci“.
CSS LPS Slatina a obţinut la Câmpulung patru medalii. Adina Diaconu a ieşit campioană atât la individual, cât şi la dublu feminin, alături de constănţeanca Andrea Bucur, iar Florin Spelbuş a câştigat două medalii de argint, la dublu mixt, alături de colega Adina Diaconu, şi la dublu masculin, în echipă cu Cristian Pletea (Constanţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS