12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKuban, la al doilea eşec consecutiv

Kuban, la al doilea eşec consecutiv

Echipa antrenată de Dan Petrescu (foto), Kuban Krasnodar, a pierdut derbiul de pe teren propriu, din cadrul etapei a 14-a din Rusia, cu FC Krasnodar, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind înscris de Nikola Drincici în minutul 66. Din minutul 56, oaspeţii au evoluat în zece jucători, Nemanja Tubici fiind eliminat, dar egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 89, atunci când Igor Armaş a fost trimis şi el la cabine. La Kuban au fost titulari românul Dacian Varga şi ivorianul Lacina Traore, în timp ce Gigel Bucur a intrat pe teren în minutul 58. Ivorianul Traore, fost jucător la CFR Cluj, a ratat şi o lovitură de pedeapsă la scorul de 0-0.
Înaintea rundei, Kuban se afla pe locul 7, cu 21 de puncte, în timp ce FC Krasnodar se situa două poziţii mai jos, cu 17 puncte.
„Ultimul meci mi-a demonstrat că avem nevoie de întăriri serioase. Sper să îi conving pe şefi să îmi mai aducă cinci-şase jucători în această vară. Am pierdut un meci foarte important, dar ăsta e fotbalul. Am pierdut o bătălie, nu războiul, mai sunt multe meciuri de jucat“, a spus Dan Petrescu pentru fckuban.ru, citat de sport.ro. Printre jucătorii vizaţi de Dan Petrescu se află şi doi români, fiind vorba despre Adrian Mutu, de la Fiorentina, şi Costin Lazăr, liber de contract.
• Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS