8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomâncele şi-au aflat adversarele la Wimbledon

Româncele şi-au aflat adversarele la Wimbledon

România va fi reprezentată de cinci jucătoare pe tabloul principal de la Wimbledon, meciurile urmând să înceapă luni. Irina Begu a fost cea mai ghinionistă şi la cea de-a doua participare la un turneu de mare şlem o va întâlni în primul tur pe italianca Flavia Pennetta, favorită 21. Alexandra Dulgheru, care este cel mai bine clasată dintre românce, o va avea adversară pe americanca Jill Craybas. Dacă va trece în turul doi, Dulgheru va juca împotriva câştigătoarei dintre Svetlana Kuznetsova (Rusia, 21) şi Shuai Peng (China).

Monica Niculescu a avut noroc la tragere, iar pentru a trece în manşa secundă trebuie să o învingă pe Sybille Bammer (Austria), ocupanta locului 144 în clasamentul WTA. Simona Halep va avea parte de o adversară dificilă în primul tur. Românca o va întâlni pe sârboaica Bojana Jovanovski (53 WTA). Dacă va merge mai departe, Simona o va avea adversară pe învingătoarea din partida Serena Williams-Aravane Rezai, în timp ce Sorana Cîrstea va juca împotriva franţuzoaicei Pauline Palmentier (75 WTA).

 

Isner şi Mahut se întâlnesc din nou

 

Americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut se vor întâlni în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri, notează Agerpres. La ediţia de anul trecut a acestei competiţii, cei doi jucători au reuşit să stabilească un nou record în istoria tenisului, disputând cel mai lung meci, care a durat 11 ore şi 5 minute, întinzându-se pe parcursul a trei zile. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria lui Isner, care s-a impus după cinci seturi, cu 6-4, 3-6, 6-7 (7), 7-6 (3), 70-68. Isner şi Mahut aveau o şansă din 127 să fie din nou adversari la tragerea la sorţi de la Wimbledon. Ei nu s-au mai întâlnit în circuitul ATP de la meciul istoric de anul trecut.

Românul Victor Hănescu va juca în primul tur la Wimbledon cu Jaroslav Pospisil, un jucător ceh care se află pe locul 125 în clasamentul ATP. Dacă va accede în următoarea fază a competiţiei, românul îl poate întâlni în manşa secundă pe americanul Andy Roddick.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS