11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş vrea în jumătatea premianţilor

Grigoraş vrea în jumătatea premianţilor

andurii Târgu Jiu s-a reunit aseară în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2011-2012, Petre Grigoraş având la dispoziţie 22 de jucători: Mingote, Lazar, Horvat – portari, Grecu, Popete, Pleaşcă, Rada, Tătaru, Chiricheş, Cardoso, Alexandru Vlad, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Avramescu, Pintilii, Nistor, Cristea, Unguru, O. Bucur, Stromajer şi Lemnaru. La reunire a fost prezent şi Adrian Rusu, însă nu s-a antrenat, deoarece este până pe 30 iunie sub contract cu FC Braşov. „Sunt câţiva jucători la lot, Daniel Popescu şi Voinea, Brata este operat şi va lipsi o anumită perioadă, Viera este învoit, iar Adi Rusu are o problemă contractuală cu FC Braşov. Din păcate, nu am găsit înţelegere să-l luăm de acum. Are contract până pe 30 iunie cu Braşov, dar nu e nici o problemă, el e un băiat foarte serios şi ni se va alătura în cel de-al doilea cantonament", a declarat Petre Grigoraş.

La Târgu Jiu se va prezenta zilele următoare şi un atacant bosniac, Saşa Kajkut, fost coleg cu Vranjes la Borac Banja Luka, pentru a fi evaluat, dar şi noua achiziţie Olimpiu Bucur intră în atenţia lui Grig. „Aş vrea, în primul rând, să văd jucătorii, să li se facă un control medical amănunţit şi apoi vom vedea dacă va fi transferat. Trebuie să vină un jucător din Bosnia, fost coleg cu Vranjes. Dacă va corespunde va rămâne. Pe Bucur nu-l ştiam. O să-l văd cum se va prezenta… O să mai vină unu-doi jucători care trebuie să mă convingă. S-au făcut suficiente greşeli şi acum trebuie să aducem cantitate şi nu calitate. Sunt mulţumit că au rămas jucătorii de bază, exceptându-l pe Matei. Cu doi-trei, care o să mai vină, o să facem un campionat mult mai bun ca anul trecut. Asta îmi doresc foarte mult", a mai spus Grig. Deşi Pandurii nu a reuşit nici o achiziţie notabilă, pretenţiile tehnicianului sunt mari în viitorul sezon: „Nu vreau să mai aud de evitarea retrogradării. Sunt convins că vom face un campionat bun şi sper într-o situare în prima jumătate a clasamentului în cazul în care cei din conducere vor da ce promit".

Alexandre Cardoso s-a prezentat la reunirea pandurilor, însă mai mult cu gândul de a-şi lua la revedere de la colegi. Grigoraş şi-a luat deja gândul de la fotbalistul brazilian. „Cardoso e ca şi plecat. Ştiam lucrul acesta. Clubul s-a folosit de serviciile lui, el a fost plătit pentru cât a evoluat aici, a fost iubit de public, adulat, a avut şi rezultate destul de bune. După trei ani şi jumătate e normal să plece. Am înţeles că domnul Condescu e de acord, nici eu nu mă pot opune, şi dacă asta e dorinţa lui trebuie să o respectăm", a declarat tehnicianul. Dacă în cazul lui Hidişan, Apostu şi Neaga şi-a menţinut punctul de vedere şi a renunţat la serviciile lor, Florin Popete a revenit în atenţia sa după ce-l anunţase ca disponibilizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS