10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, reunire de criză

Pandurii, reunire de criză

Echipa lui Grigoraş se reuneşte astăzi, la ora 15.00, dar fără noutăţi importante. Lângă jucătorii pe care s-a bazat în campionatul trecut, cu excepţia lui Gabi Matei, transferat la Steaua, antrenorul a chemat şi trei fotbalişti împrumutaţi: Călin Cristea (Unirea Alba Iulia), Adrian Rusu (FC Braşov) şi Alexandru Vlad (Săgeata Năvodari). „Campionatul e aproape, avem doar cinci săptămâni la dispoziţie pentru pregătiri. Surprize mari nu or să fie la reunire. Se vor întoarce Adrian Rusu, care a fost împrumutat la FC Braşov, şi Cristea, care va fi în regulă acum. Vlad Alexandru se va întoarce şi el după ce a fost împrumutat la Săgeata Năvodari. Nu va fi prezent la reunirea lotului Ciprian Brata, care s-a operat la nas şi va fi indisponibil o perioadă“, a spus Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor îl vrea în lot pe atacantul Paul Batin: „E tot ce mi-am dorit, este exact ce am discutat cu conducerea, respectiv să nu pierdem nici un jucător din cei de bază. Îmi pun bazele în acest lot pe care îl am şi cu care sunt sigur că o să facem o figură mai frumoasă decât anul trecut. Nu am cerut jucători pentru că am în lot tineri care vor progresa foarte mult în campionatul ce va veni. Sunt mulţumit de aceşti băieţi pentru că noi toate meciurile le-am jucat în deplasare. Aşa că o să le dau şanse jucătorilor cu care am lucrat, dar şi tinerilor. Pe Batin l-am dorit şi în iarnă, dar a ales CFR-ul şi nu e de condamnat. Şi-a încercat şansa de a evolua la o echipă precum CFR Cluj şi de a se impune. El îşi doreşte să vină, eu îl vreau, cred că va putea evolua la noi foarte bine şi ne va ajuta în acest campionat“.
Pandurii a perfectat totuşi un transfer, înregimentându-l pe atacantul Olimpiu Bucur (21 de ani), jucător format la CFR Cluj.

Vestiare în renovare

Deoarece vestiarele de la stadion sunt în renovare, fotbaliştii de la Pandurii vor folosi pe perioada cât se vor pregăti la Târgu Jiu vestiarele Sălii Sporturilor. Atât vestiarul gazdelor, cât şi cel al oaspeţilor au fost recompartimentate. Se vor monta şi instalaţii de recuperare moderne şi performante, lucrările urmând să fie finalizate în aproximativ o lună. Investiţia este suportată de Primăria Târgu Jiu, care s-a angajat să refacă şi pista de atletism a stadionului „Municipal“. Suprafaţa de joc a arenei gorjene se prezintă în condiţii foarte bune, însă este exclus ca Pandurii să debuteze la Târgu Jiu în viitorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS