13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrepeliţă: Regret că am părăsit Ştiinţa!

Prepeliţă: Regret că am părăsit Ştiinţa!

Mijlocaşul Universităţii Craiova a semnat vineri un contract cu Steaua, fiind al doilea jucător pe care Gigi Becali îl aduce în acest an de la echipa lui Mititelu

La începutul lunii mai, Adrian Mititelu a admis că doi fotbalişti ai Ştiinţei ar putea fi transferaţi în Ghencea. „E posibil ca Dănănae şi Prepeliţă să ajungă la Steaua, acum să vedem dacă Gigi Becali va plăti bine“, a spus finanţatorul Craiovei, conform adevărul.ro.
Ofertat de FC Vaslui şi de o echipă din străinătate, Prepeliţă a ajuns în cele din urmă în Ghencea, acolo unde, de fapt, şi-a dorit, după cum a mărturisit luna trecută. Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, ar fi fost dispus să ofere aproape un milion de euro pe „Prepe“, dar acesta a refuzat gruparea moldavă, autopropunându-se la Steaua. După ce Mititelu şi Becali s-au înţeles asupra sumei de transfer pentru jucător – 800.000 de euro, Prepeliţă a ajuns vineri la un acord cu gruparea roş-albastră. Conform gsp.ro, înţelegerea fotbalistului cu Steaua s-ar întinde pe patru sau cinci ani, iar joi „Prepe“ se va prezenta la reunirea roş-albaştrilor. Prepeliţă va fi al doilea jucător pe care Gigi Becali îl aduce în acest an de la Craiova, după ce l-a achiziţionat şi pe Mihai Costea în primăvară.

Sper să nu se destrame Ştiinţa

Vineri, noul stelist Prepeliţă a declarat pentru GdS: „Totul este rezolvat, sunt, într-adevăr, jucătorul Stelei. Pentru patru sau cinci ani? Nu contează perioada pentru care am semnat cu Steaua. Sunt detalii contractuale care nu îşi au rostul. Important este că am… semnat! Regret că am părăsit Universitatea, dar asta-i viaţa. Sper ca echipa din Craiova să nu se destrame. Cine este vinovat de retrogradarea aceasta din 2011 – echipa, patronul Adrian Mititelu, arbitrii şi alţii? Cred că toţi“.
Pentru prosport.ro, Prepeliţă a spus că speră ca acest transfer să ajute financiar Craiova: „Mă bucur că am putut să ajut Universitatea prin acest transfer. Clubul va încasa o sumă importantă de bani. Nici prin gând nu mi-a trecut acum patru ani că Ştiinţa va ajunge în Divizia B, iar eu voi fi nevoit să plec la altă echipă. Sper ca suporterii olteni să mă înţeleagă. Eu am dat totul pentru Craiova şi plecând la Steaua în visteria clubului vor intra nişte bani care vor fi de folos pentru campionatul viitor“.
Prepeliţă a activat cinci ani, 2002-2007, la FC Argeş, echipă pentru care a evoluat în 112 partide şi a marcat 11 goluri. La Craiova a ajuns în 2007 şi de atunci a strâns 92 de jocuri şi şase goluri pentru Universitatea.
„Îl vom prezenta pe Prepeliţă la reunirea lotului de pe 16 iunie“, a precizat Gigi Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

41 COMENTARII