11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu şi-a convins şefii

Mutu şi-a convins şefii

Atacantul Adrian Mutu nu o va părăsi pe Fiorentina în această vară, ci va mai rămâne cel puţin un an la trupa toscană, susţine agentul din Italia al „Briliantului“, Pietro Chiodi. „Nu va fi nici o întâlnire cu şefii Fiorentinei pentru că nu este nevoie de nici una. Mutu mai rămâne un an aici!“, a afirmat Chiodi, conform sport.ro. Cesena, Galatasaray şi echipa lui Cosmin Olăroiu, al Al-Ain sunt cluburile care s-au interesat în această vară de serviciile internaţionalului român, al cărui contract cu Fiorentina expiră în vara lui 2012. Spre deosebire de Adrian Mutu, situaţia lui Ciprian Marica la VfB Stuttgart nu este deloc bună. După ce a căzut în dizgraţia antrenorului Bruno Labbadia, atacantul român de 25 de ani şi-a pierdut şi sprijinul conducerii şvabilor, care vor acum să scape cât mai repede de el, fiind pus pe lista de transferuri. Deşi a plătit pe el lui Şahtior
Doneţk şapte milioane de euro în 2007, gruparea germană cere pe Marica trei milioane de euro. „Are calităţile lui, asta e indiscutabil, dar pe noi nu ne mai poate ajuta deloc“, a spus Fredi Bobici, directorul sportiv al lui Stuttgart. Ciprian Marica mai are un an de contract cu Stuttgart, echipă pentru care a marcat 19 goluri în 93 de partide.
Alt internaţional român care întâmpină probleme la echipa de club este Bogdan Stancu, care nu mai este dorit la Galatasaray şi este dorit de o echipă nou-promovată în campionatul turc, Orduspor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS