10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Hidişan: Am conştiinţa împăcată

Florin Hidişan: Am conştiinţa împăcată

Deşi a început sezonul trecut ca titular, Florin Hidişan (foto) a avut, în continuare, apariţii meteorice la Pandurii, indiferent că antrenorul s-a numit Ionuţ Badea sau Petre Grigoraş. Hidişan a bifat nouă jocuri în campionatul recent încheiat, însumând 263 de minute, dintre care doar 14 minute în acest an. Mizând pe calităţile lui, Grigoraş i-a acordat mai multe şanse, însă mijlocaşul a dezamăgit de fiecare dată. „Disponibilizarea“, firească, l-a surprins pe decarul pandurilor. „Am avut o discuţie cu domnul Grigoraş. Mi-a spus că sunt un jucător foarte bun şi cu calităţi, însă nu intru în vederile lui pentru campionatul care vine. Au tot fost declaraţii ale domnului Grigoraş, iar voi, presa, le ştiţi mai bine. Ba că am o bubiţă, ba că nu ştiu ce. Ironii şi lucruri care ar fi deranjat pe oricine pentru că au fost neadevărate. Nu a fost aşa cum mi-am dorit eu. Eu am conştiinţa împăcată că am făcut tot ce am putut pentru a ajuta această echipă. Nu m-am ascuns niciodată, am vrut să dau totul pentru echipă. Mi-aş fi dorit să joc mai mult, să-mi pun calităţile în slujba echipei. Reuşita nu a depins numai de mine, ci şi de alţi factori“, a spus Hidişan.

„Mai am multe de spus în fotbal“

Fiind sub contract cu Pandurii pentru încă un sezon, Florin Hidişan se va prezenta la reunirea lotului gorjenilor, însă doar cu gândul de a identifica noua sa destinaţie împreună cu conducătorii pandurilor. Fotbalistul ia în calcul doar oferte din Liga I sau străinătate. „Voi veni pe 15 iunie la reunire pentru că sunt sub contract cu Pandurii şi apoi o să am o discuţie cu domnul Condescu pentru a vedea ce voi face mai departe. Orice jucător, când nu mai intră în vederile antrenorului, trebuie să se gândească la un alt drum. Aşa voi face şi eu. Nu-mi convine să stau. Din punctul meu de vedere, mai am multe de spus în fotbal şi mă refer la valoarea pe care o am. Exclud să merg la o echipă de Liga a II-a“, a mai afirmat Hidişan. Din cauza rarelor apariţii, Florin Hidişan e greu „vandabil“. „Pentru Hidişan încercăm să găsim o echipă de afară, la care să se transfere. În cazul său cred că va fi nevoie însă şi de o perioadă de o săptămână în care să meargă să-l vadă cineva. Nu le-aş spune probe de joc, dar cine vrea să-l ia trebuie să-l vadă pentru că, dacă se uită la câte minute are jucate în sezonul trecut, oricine îşi pune întrebări“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Neagu, la ALRO?

Pe lângă Hidişan, nici Apostu, Popete şi Neagu nu mai intră în vederile lui Grigoraş. Bogdan Apostu are ofertă de la nou-promovata Ceahlăul Piatra Neamţ, dar şi din străinătate, iar Neagu ar putea ajunge sub conducerea lui Corneliu Papură, la ALRO Slatina. „Mai multe echipe din Liga a II-a au început să se intereseze de jucătorii pe care Grigoraş nu se va mai baza în viitorul sezon. ALRO Slatina, Gaz Metan CFR Craiova şi cei de la CSM Slatina au întrebat de aceşti jucători. Deocamdată, cel mai interesat pare a fi Papură, care îl doreşte pe George Neagu la ALRO Slatina, echipă care vrea să promoveze în Liga I la anul“, a mai spus Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS