10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş rămâne panDUR

Grigoraş rămâne panDUR

Petre Grigoraş a refuzat oferta Stelei Bucureşti, motivând că managerul general al steliştilor, Mihai Stoica, nu l-ar fi dorit în Ghencea

Susţinătorii echipei Pandurii pot răsufla uşuraţi. Tehnicianul Petre Grigoraş continuă pe banca tehnică a grupării gorjene cu care se află încă doi ani sub contract, refuzând oferta lui Gigi Becali de a prelua Steaua.
„Nu mi-am făcut iluzii că voi ajunge la Steaua, dar o ofertă din partea Stelei te emoţionează, te pune pe gânduri. Hotărârea era luată. Aş fi refuzat! Atâta vreme cât managerul general al echipei (Mihai Stoica – n.r.) era de mai multe săptămâni prin Italia, căutând antrenor, ar fi fost greu să lucrez cu cineva care şi-ar fi dorit pe altcineva şi care are o influenţă destul de mare asupra jucătorilor. Nu am nimic cu Mihai
Stoica, nici dânsul nu cred că are ceva cu mine, dar avem alte idei de joc, de fotbal. În plus, faptul că nu primeşti nici măcar un telefon de complezenţă, chiar dacă o hotărâre de numire a altui antrenor era deja luată, m-a făcut să îmi pun problema că nu am ce să caut acolo“, a motivat Grigoraş decizia refuzului la sport.ro. Şi campania de achiziţii a Stelei desfăşurată intens în ultimul timp, deşi nu se cunoaşte antrenorul, a fost un motiv în plus pentru Grig de a refuza Steaua. „La Steaua au venit jucători de la echipe mici, care au retrogradat, iar ei nu vin cu un moral prea bun. Mi-e greu să cred că Steaua va arăta foarte bine în scurt timp“, a mai spus Grigoraş.

Îl rezolvă pe Batin

Singurul nume cert pe lista de achiziţii a pandurilor este atacantul lui CFR Cluj, Paul Batin, însă transferul este blocat din pricina diferenţei mari între cerere şi ofertă. CFR cere 100.000 de euro pentru transferul definitiv, în timp ce Pandurii oferă doar 50.000 de euro. Chiar şi aşa, preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, susţine că Batin va fi rezolvat până săptămâna viitoare, când este programată reunirea lotului. „Contează că Paul Batin vrea să vină la Târgu Jiu. Nu acceptă altă echipă, ori Pandurii, ori CFR. Suntem foarte aproape de a rezolva transferul. Sper ca până la reunirea jucătorilor să-l facem“, a declarat Pârvulescu. Gorjenii au fost interesaţi şi de un vârf de la Poli Timişoara, în situaţia în care bănăţenii ar fi retrogradat în Liga a III-a. Acum însă nu mai este cazul, timişorenii având şanse, după ultimele zvonuri, să continue în Liga I. „Era în discuţie un atacant de la Timişoara dacă Poli era retrogradată în Liga a III-a. Acum când sunt 99,99 % şanse ca Timişoara să rămână în Liga I nu mai are rost să vorbim“, a afirmat Pârvulescu. Se pare că vârful dorit de gorjeni era Axente, fotbalist cu care Petre Grigoraş a lucrat şi la Oţelul Galaţi.

Nistor: Un an foarte, foarte bun

Mijlocaşul pandurilor, Dan Nistor, se relaxează în Rucărul natal, încărcându-şi bateriile pentru viitorul sezon, unul în care speră să-şi pună mai des amprenta în rezultatul jocurilor. Debutant în Liga I cu Pandurii în sezonul recent încheiat, Nistor s-a remarcat în câteva rânduri, ajungând chiar şi în atenţia finanţatorului Stelei, Gigi Becali. „Unde e mai bine decât în familie? Stau acasă, la Rucăr, unde mai joc cu prietenii câte o miuţă, astfel mă pregătesc activ pentru următorul sezon. Campionatul trecut a fost foarte, foarte bun pentru mine, am marcat şi un gol şi sper ca sezonul viitor să înscriu mult mai mult. Vreau să obţinem cu Pandurii mai mult în următorul sezon, să ne luptăm pentru un loc mai sus în clasament“, a spus Nistor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS