12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii sunt gata să impresioneze cu Selecao

Tricolorii sunt gata să impresioneze cu Selecao

Naţionala României este privită bine de oficialii Braziliei, echipă pe care o va întâlni mâine dimineaţă, de la ora 3.50 (Pro TV), într-un joc amical, în care marele Ronaldo îşi va lua la revedere de la suporterii Selecao. Selecţionerul cariocas, Mano Menezes, a declarat că echipa României este de calitate, iar partida nu va fi uşoară. „Meciul cu România nu va fi o joacă de copii, cum cred
mulţi. Au câştigat cu 3-0 ultimul lor meci. Chiar dacă nu mai au în teren un Hagi sau alt jucător valoros, care e parte a istoriei, au o echipă de calitate. Va trebui să muncim pentru a câştiga această partidă“, a spus Menezes, dezvăluind că Ronaldo va juca aproximativ 30 de minute în prima repriză, urmând să iasă la pauză. „Va fi ceva emoţionant. Sigur îmi vor da lacrimile. Pentru mine, echipa naţională a Braziliei a fost un vis minunat, pe care l-am trăit. A fost cel mai important tricou pe care l-am purtat. Naţionala mi-a dat glorie, mândrie, popularitate. Mi-aş dori să înscriu la ultimul meu meci“, a spus Ronaldo.
Conform presei din Brazilia, Menezes ar miza pe următorul „unsprezece“: Victor – Maicon, Lucio, David Luiz, Andre Santos – Lucas, Sandro (Anderson), Elano – Robinho, Neymar, Fred.
De partea cealaltă, echipa probabilă a României este următoarea: Tătăruşanu – Rîpă, Papp, Gardoş, Latovlevici – Torje, Bourceanu, Mureşan, Sînmărtean – Marica, Surdu.

„Cum să nu vrei să joci cu Brazilia?“

Văzând numele brazilienilor, Rică Răducanu i-a certat în EvZ pe Mutu, Raţ, Săpunaru şi Tamaş, care au preferat să intre în vacanţă în loc să fie în America de Sud: „Era dezamăgire mare dacă nu jucam cu brazilienii la Mondialul din 1970. Aveam orgolii, tată! M-am rugat de nea Angelo Niculescu să mă bage şi pe mine. Şi m-a băgat, în minutul 23, în locul lui Adamache. Păi, cât m-am ofticat că i-a luat Lucescu tricoul lui Pele! Eu am făcut schimb cu Felix, portarul lor. Mi-a dat un tricou pe care nu l-am îmbrăcat niciodată fiindcă era strâmt la gât. Nu mă încăpea. Cum să nu vrei să joci cu Brazilia? Ce fotbalist mai eşti? Când mai prinzi în carieră un asemenea meci? Nu ştiu ce e cu băieţii ăştia de azi“.
De aceeaşi părere este şi Dănuţ Lupu: „Jucători care au pierdut avioanele… La ce naţională se mai întâmplă aşa ceva? Pentru unii, vacanţa e mai importantă decât un meci cu Brazilia pe care poate îl joci o dată în viaţă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU